Japanilainen kulttikauhusarja palaa pelottelemaan vielä ennen pyhäinpäivää

Järjestyksessään viides Project Zero saadaan Eurooppaan sopivasti pyhäinpäivän tienoilla.

5.8.2015 23:42

Lähemmäs kymmenen vuoden tauon jälkeen kauhupelisarja Project Zero on saamassa kokonaan uuden pääsarjan osan Euroopassa lokakuun 30. päivän koittaessa. Tuolloin Nintendo kiikuttaa myyntiin Project Zero: Maiden of Black Waterin, joka on ensimmäinen Wii U:lle kehitetty sarjan osa.

Maiden of Black Wateria tullaan myymään Euroopassa niin sekä ladattavassa muodossa että myös fyysisessä Limited Edition -paketissa. Limited Editioneja Nintendon on tarkoitus valmistaa vain rajoitetun verran, mutta sellaisen hankkijat eivät joudu kuitenkaan tyytymään vain itse peliin. Pelin kylkiäiseksi Nintendo on pakkaamassa Limited Editioniin mukaan nimittäin myös kaksipuolisen julisteen, taidekirjan, neljä ”Spirit Photograph” -kuvaa ja metallikannet pelille.

Pelin hankintaa epäröiville Nintendo on tarjoamassa lokakuun lopulla myös mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi eräänlaisen ”free-to-start”-version muodossa. Kyseisen version voi ladata eShop-kauppapaikalta ja se on tarjoamassa pelattavaksi pelin kolme ensimmäistä lukua veloituksetta.

Järjestyksessään Project Zero: Maiden of Black Water on viides Project Zero -sarjan pääosa. Sarjalle tyypilliseen tapaan myös uusimmassa pelissä päästään kamppailemaan monenlaisia henkiolentoja vastaan taikavoimaisella kameralla. Wii U:n ominaisuuksien myötä kaava tietysti nyt mullistuu hieman, sillä pelin kameraa käytetän Wii U:n GamePadin näyttöä hyödyntäen.

Kotimaassaan Japanissa peli julkaistiin jo viime vuoden syyskuussa. Peliä on kehitellyt Koei Tecmo Nintendon tuella.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa