Japanilainen kulttikauhusarja palaa pelottelemaan vielä ennen pyhäinpäivää / Uutiset / pelaaja.fi

Japanilainen kulttikauhusarja palaa pelottelemaan vielä ennen pyhäinpäivää

6.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Lähemmäs kymmenen vuoden tauon jälkeen kauhupelisarja Project Zero on saamassa kokonaan uuden pääsarjan osan Euroopassa lokakuun 30. päivän koittaessa. Tuolloin Nintendo kiikuttaa myyntiin Project Zero: Maiden of Black Waterin, joka on ensimmäinen Wii U:lle kehitetty sarjan osa.

Maiden of Black Wateria tullaan myymään Euroopassa niin sekä ladattavassa muodossa että myös fyysisessä Limited Edition -paketissa. Limited Editioneja Nintendon on tarkoitus valmistaa vain rajoitetun verran, mutta sellaisen hankkijat eivät joudu kuitenkaan tyytymään vain itse peliin. Pelin kylkiäiseksi Nintendo on pakkaamassa Limited Editioniin mukaan nimittäin myös kaksipuolisen julisteen, taidekirjan, neljä "Spirit Photograph" -kuvaa ja metallikannet pelille.

Pelin hankintaa epäröiville Nintendo on tarjoamassa lokakuun lopulla myös mahdollisuuden kokeilla peliä ilmaiseksi eräänlaisen "free-to-start"-version muodossa. Kyseisen version voi ladata eShop-kauppapaikalta ja se on tarjoamassa pelattavaksi pelin kolme ensimmäistä lukua veloituksetta.

Järjestyksessään Project Zero: Maiden of Black Water on viides Project Zero -sarjan pääosa. Sarjalle tyypilliseen tapaan myös uusimmassa pelissä päästään kamppailemaan monenlaisia henkiolentoja vastaan taikavoimaisella kameralla. Wii U:n ominaisuuksien myötä kaava tietysti nyt mullistuu hieman, sillä pelin kameraa käytetän Wii U:n GamePadin näyttöä hyödyntäen.

Kotimaassaan Japanissa peli julkaistiin jo viime vuoden syyskuussa. Peliä on kehitellyt Koei Tecmo Nintendon tuella.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Jee!!!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tästä tulee paras halloween ikinä!!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vaikee niinkun vaan myydä peliä fyysisenä kopiona ilman tilpehööriä, extra hintaa ja sitä että jos et tilaa ennakkoon sata vuotta niin jäät ilman. Ei ymmärrä kun ei raha kelpaa.

Sitten mistä sitä voi edes rueta varaamaan, että ei jää ilman? Onko tämä sama peli kun Project Zero 5 - Oracle of the Sodden Raven? Muutenkin tuo Japanilainen Wii U box art on paljon siistimpi kun täkäläinen. Kai sitä täytyy alkaa tutkimaan.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Kai se pitää toi fyysinen paketti pistää tilaukseen, jos kerta vähän vaan valmistavat noita.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ei ymmärrä kun ei raha kelpaa.

Eiköhän kyse ole nimenomaan siitä, että fyysiset versiot skippaamalla tai vähintään niillä muuten vain kikkailemalla tässä juurikin nyt säästetään sitä rahaa, kun pelistä tuskin mitään erityistä myyntihittiä on kuitenkaan tulossa. Tämän pelin kohdalla voimme ylipäätänsä olla edes iloisia, että Nintendo vaivautuu pelin länteen tuomaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä snaketusEi ymmärrä kun ei raha kelpaa.Eiköhän kyse ole nimenomaan siitä, että fyysiset versiot skippaamalla tai vähintään niillä muuten vain kikkailemalla tässä juurikin nyt säästetään sitä rahaa, kun pelistä tuskin mitään erityistä myyntihittiä on kuitenkaan tulossa. Tämän pelin kohdalla voimme ylipäätänsä olla edes iloisia, että Nintendo vaivautuu pelin länteen tuomaan.

No joo totta, mutta pistää kiehumaan välillä jos jotain haluaa saada niin pitää olla ennakkotilaamassa hyvissä ajoin.

Nostoja