Japanilaisten roolipelien eliittiin kuuluva Dragon Quest VIII palaa tammikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Japanilaisten roolipelien eliittiin kuuluva Dragon Quest VIII palaa tammikuussa

4.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ylistettynä PlayStation 2 -roolipelinä alkunsa saanut Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King kääntyy 3DS-peliksi heti ensi vuoden alussa. Seikkailun uusimman version julkaiseva Nintendo on vahvistanut, että pian jo 12 vuotta peli tekee paluun Euroopassa ja Yhdysvalloissa 20. tammikuuta.

3DS:lle Dragon Quest VIII saapuu muutamilla uudistuksilla varustettuna. Satunnaistaisteluista on esimerkiksi luovuttu ja taisteluja on mahdollista nopeuttaa myös tavanomaisesta. Uutta sisältöäkin on tarjolla peräti parin uuden pelattavan hahmon ja tuoreiden sivutehtävien muodossa.

Journey of the Cursed King oli ensimmäinen japanilaisstudio Level-5:n kehittämästä kahdesta Dragon Quest -seikkailuista. Myöhemmin muun muassa myös Ni no Kunista ja Professor Laytonista tutuksi tullut studio vastasi aikoinaan osin myös DS:lle saapuneesta Dragon Quest IX:stä.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kun peli julkaistiin PS2:lle, ihastelin kovasti värikästä grafiikkaa ja pohdin miten mukavaa olisi päästä kokeilemaan tätä peliä. Koska en PS2:sta tai muita Sonyn koneita omista, ajattelin tämän jäävän kokonaan kokematta. Onneksi julkaistaan 3DS:lle, menee nimittäin vakavaan harkintaan. :)

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Dragon Quest VII meni juuri viikko takaperin läpi, ja siitä kovasti nautin, joten eiköhän tämäkin lähde mukaan, vielä kun julkaisukin sattuu mukavasti tammikuulle, niin ennättää/ennättänee pelata SMT IV: Apocalypsen alta pois.