Japanin Blue Dragon saapuu Euroopan markkinoille / Uutiset / pelaaja.fi

Japanin Blue Dragon saapuu Euroopan markkinoille

29.06.2007 // Kirjoittanut: Vinski
34

Microsoft Game Studios on ilmoittanut julkaisevansa pitkään odotetun Blue Dragonin Euroopassa. Peli julkaistaan tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessakin 24. elokuuta yksinoikeudella Xbox 360:lle.

Kyseessä on perinteinen japanilaistyylinen roolipeli, joka ei ole ennakkohehkutuksen mukaan vain kaunis kuoreltaan, vaan sisältää myös syvällisen tarinan ja hienon taistelusysteemin.

Peliä on ollut tekemässä monia Japanilaisia viihdemestareita, kuten Final Fantasyt keksinyt Hironobu Sakaguchi Mistwalker Studiosilta. Hahmonmallinnuksen on hoitanut Dragon Ball Z:n takana oleva Akira Toriyama ja musiikillinen puoli on Final Fantasy -pelien musiikista tunnetun Nobuo Uematsun käsialaa.

Blue Dragonin Xbox 360 -sivuilta saa jo nyt ladattua fanipaketin, joka sisältää avatareja, pelitaidetta, kuvakaappauksia sekä välineet omien Blue Dragon -fanisivujen tekemiseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Apinaboy kuva
Apinaboy

Tulee varmaan olemaan erittäin hyvä peli. Ainakin kuulostaa mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On odotettu ja aion ehdottomasti tarkistaa. Voipi olla ettei itselle uppoa kovin hulluna, mutta onhan se hauska pelata peliä, mikä ainakiin Japaniin upposi - vertailun vuoksi nyt ainakin.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Tuo poika näyttää todella Dragon Ball tyyliseltä. Gohanilta jos tarkkoja ollaan. Mutta kun sama piirtäjä niin, arvaahan tuo.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Tästä piti tulla uusi Chrono Trigger muttei tavoitteeseen olla ilmeisesti aivan päästy. Toivottavasti euroversiosta on poistettu trailereista tuttu maailman ärsyttävin selostaja, joka muistaa huomauttaa koneäänellään jokaisesta eteentulevasta esineestä. Toisaalta Microsoftin konsoli saa vihdonkin vakavasti otettavan JRPG:n.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

myihan taa sentaa 200 000kpl japanissa :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noni, pääsee boxittajatki nauttimaan japsiropeista

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse en koskaan hirveämmin ole JRPG:stä tykännyt, mutta Blue Dragonia olen kyllä mielenkiinnolla odotellut.

Viimeisin JRPG mitä pelasin oli Enchanted Arms ja sen pelin askel-askel-taistelu pelityyli oli niin syvältä kuin olla ja voi. Jatkuvaa ja tauotonta Random Battlea. Kukaan ei voi sellaista järjissään jaksaa vääntää kymmeniä tunteja. Järki meinasi jättää jo parin ekan tunnin jälkeen. Onneksi Blue Dragonissa ei käsittääkseni Random Battleja enää ole vaan näet kokoajan kaikki vihut ja voit halutessasi väistää ne ja valita mihin taisteluun haluat joutua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No niin, tätä onkin odoteltu kuin kuuta nousevaa. On jo aikakin, että boxille saadaan hyviä ropeja. Hieman vain kyrsii kun hahmoista vastaa Akira Toriyama, älkää käsittäkö väärin, pidän Toriyaman tyylistä, ainakin jonkinverran, mutta tyyppi suunnitteli(? ainakin on ollut mukana suunnittelussa) myös Dragon Quest Journey of the kursed kingin hahmotkin, ja alkaa jo kyllästyttää kun jok'ikinen hahmo muistuttaa jotain Dragonball hahmoa.

Käyttäjän Metroplex kuva
Metroplex

Odotan innolla...Siksikin kun yleensä en ropeja pelaile...Muutamia, mutta tämä...

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Tätä on odotettu. Sellainen tiimi takana että epäonnistumista ei suvaita.