Japanin kovimman äijän tarina päättyy Yakuza 6:ssa – katso ensimmäinen kunnollinen tarinatraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Japanin kovimman äijän tarina päättyy Yakuza 6:ssa – katso ensimmäinen kunnollinen tarinatraileri

27.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sega on paljastanut muutamia pieniä yksityiskohtia sen Yakuza-riskopelisarjan seuraavasta täysin uudesta osasta. Samalla pelistä on julkaistu ensimmäinen kunnollisempi traileri, jonka voi katsastaa ohesta epävirallisen englanninkielisen tekstityksen kera.

Tähän asti lähinnä Yakuza 6 -nimellä eli siis Ryū ga Gotoku 6:na tunnettu peli kantaa nykyään lisänimeä Inochi no Uta (Poetry of Life) ja sen olisi tarkoitus kertoa loppuun pelisarjan pääsankarina toimineen Kazuma Kiryun tarinan. Tällä kertaa peli näyttäisi vievän ex-gangsterin seikkailemaan Tokion lisäksi ainakin Hiroshimaan ja keskittyvän varsin paljon Kiryun itsensä lisäksi tämän kasvattilapsi Harukaan.

Toistaiseksi Yakuza 6: Poetry of Life on vahvistettu virallisesti vain Japaniin, jonne se on saapumassa 8. joulukuuta. Peli tulee olemaan ensimmäinen vain ja ainoastaan PlayStation 4:lle kehitetty Yakuza-sarjan osa.

Seuraava länteen saatava Yakuza-peli on ensi vuonna PlayStation 4:lle englanniksi tuotava Yakuza 0. Nimensä mukaisesti peli on esiosa Yakuza-pääsarjalle ja se keskittyy Kiryun lisäksi valottamaan erityisesti myös pelisarjan vakiohahmojen joukkoon lukeutuvan Goro Majiman taustoja 80-luvun tuikkeessa.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Euroopassa saatiin vasta muutama kuukausi sitten käsiksi Yakuza 6:een, kun taas Japanissa valmistaudutaan jo Kazuma Kiryun tarinan päättävään Yakuza 6:een."

Kuulostaisi järkevämmältä jos korvaisi sanan "saatiin" sanalla "päästiin". Sekä myös pelihän oli Yakuza 5 eikä Yakuza 6.