Japanin Sony paljasti - PlayStation 4 -suurpeli Bloodborne saapuu yllättävänkin pian / Uutiset / pelaaja.fi

Japanin Sony paljasti - PlayStation 4 -suurpeli Bloodborne saapuu yllättävänkin pian

1.09.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

PlayStation 4:lle ilmestyvä Bloodborne sai juuri Japanin julkaisupäivänsä. From Softwaren ja Hidetaka Miyazakin kehittämä peli jatkaa Demon's Souls- ja Dark Souls -peliensä linjaa PlayStation 4:llä yllättävänkin pian.

Tämän vuoden E3-messuilla ensiesiintymisensä tehnyt toimintaroolipeli julkaistaan Japanissa jo 5. helmikuuta. Länsimaista julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta peli rantautuu erittäin todennäköisesti täkäläisille markkinoille samoihin aikoihin.

Julkistus oli osa Sonyn aamuista Tokyo Game Show -ennakkotilaisuutta, jolla Japanin PlayStation-kansa otti varaslähdön 18. päivä syyskuuta käynnistyviin Tokyo Game Show -messuihin.

Päivitys: Ohessa Bloodbornen Tokyo Game Show 2014 -traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Odottavan aika on pitkää.

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Näyttää kyllä erinomaiselta. Mielestäni Demon/Dark Soulin ainoa suuri ongelma oli pelien taistelusysteemin hitaus ja taktisuus (joidenkin mielestä varmasti hyvä asia), ja Bloodbornen hieman nopeutetumpi/toiminnallisempi tyyli sopiikin minulle paremmin. Myös pelin ympäristöt ovat huomattavasti soul-pelejä persoonallisemman näköisiä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei ollut viimeksi peliliikkeessä käydessä hankala miettiä mihin peliin vaihtoarvon tallensin. Jälkikäteen muistin, että Uncharted 4 on vielä varaamatta. No se sit seuraavaksi.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Oho, en ihan noin aikaista julkaisua odottanut. Peli näyttää kyllä todella hyvältä, ehdottomasti pitää hommata PS4 ja tämä jossain vaiheessa.

Nostoja