Electronic Arts on varmistanut Jari Kurrin liittyvän NHL 13 -pelissä nähtävien legendapelaajien riveihin. Kurrin ohella legendojen, kuten Wayne Gretzkyn, joukkoon liittyvät uusimman pelin myötä Dominik Hasek, Doug Gilmour sekä naispelaajat Hayley Wickenheiser ja Angela Ruggiero.

– Innostuin kun EA otti yhteyttä ja pyysi mukaan konsolipeliin. En osannut odottaa mitään tällaista, Kurri kuvailee EA:n tiedotteessa.

– Tämä on hieno kunnianosoitus ja odotan innolla lätkäfanien vastaanottoa!

NHL 13:n legendapelaajia voi hyödyntää useammassakin eri pelitilassa. Be A Legendissa pelaajilla suoritetaan erinäisiä legendatehtäviä, kun taas uudistuneessa Be A GM -tilassa legendat ovat värvättävissä virtuaalimanagerien omiin joukkueisiin.

Mukana on myös niin sanottuja legendajoukkueita. Pelaamaan pääsee niin Legends Teamilla, Team Ruggierolla ja Team Wichenheiserillä, jotka koostuvat sekä nykyisistä että legendaarisista lätkäpelaajista.

NHL 13 saapuu sekä Xbox 360:lle sekä PlayStation 3:lle syyskuun 13. päivä. Vielä syyskuun 2. päivään asti pelaajilla on myös mahdollisuus ennakkotilata pelistä teetetty Jari Kurri Legendary Edition -erikoisversio.

Lähde: EA

Lisää luettavaa