Lähestyvän Monster Hunter -elokuvan ensimmäinen kunnollisempi traileri on saapunut. Capcomin menestyssarjaan pohjautuvasta elokuvasta saadaankin aina vain enemmän näytille sen kovin tutuilta näyttäviä hirviöitä, mutta onpa esillä runsaasti myös elokuvan tekijöiden ottamia vapauksia.

Resident Evil -leffoista tutun Paul W.S. Andersonin projekti kertoo modernista sotilasjoukosta, joka mysteerien olosuhteiden myötä löytää itsensä hirviöin täyttämästä toisesta maailmasta. Sen sijaan siis, että hirviöitä vastaan taisteltaisiin vain pelisarjasta tutulla aseistuksella, kuten jättimäisillä miekoilla, nähdään ruudulla myös sinkojen ja konetuliaseiden kaltaisia ilmestyksiä.

Monster Hunter -elokuvan olisi määrä saada maailmanensi-iltansa vielä joulukuun aikana. Vaikka Andersonin Resident Evil -elokuvat eivät olleet koskaan erityisempi kriittisiä menestyksiä, ovat ne vuosien varrella takoneet rahaa noin 1,2 miljardin dollarin edestä. Myöskään Monster Hunter ei ilmesty markkinoille siis olemattomilla menestysodotuksilla.

Lisää luettavaa