Jättimäiset Overwatch-hahmot valloittavat katunäkymiä eri puolilla maailmaa

Blizzard valmistautuu Overwatchin julkaisuun iskemällä maailman eri kolkkiin pelin hahmojen pohjalta luotuja lelupatsaita.

21.5.2016 09:35

Odotettu verkkoräiskintäpeli Overwatch julkaistaan viimein ensi viikolla, mihin pelin kehittänyt Blizzard on valmistautunut nyt erikoisella makkinointikampanjalla. Pitkin perjantaita maailman eri kolkkiin on ilmestynyt nimittäin Overwatch-patsaita, jotka on laitettu näyttämään jättiläsmäisiltä lelufiguureilta.

Patsaita on kirjoitushetkellä ollut löydettävissä jo niin Hollywoodista kuin Pariisistakin, kun taas Korean Busaniinkin sellaisen on määrä ilmestyä vielä lauantain aikana. Hollywoodissa törmätä on voinut Tracer-patsaaseen, kun taas Pariisissa nähtäville on saatu pelin Genji-ninja. Koreassa esille on tarkoitus saada vastaavasti Pharah.

Sen lisäksi, että patsaat huomaa helposti kauempaakin, on niihin ujutettu myös hieman humoristisia yksityiskohtiakin mukaan. Paketit on varustettu esimerkiksi lakitekstillä, joka huomauttaa, että vaikka itse patsastafiguureihin ei voi niiden koon takia todennäköisesti tukehtua, voi henkinen tukehtuminen olla mahdollinen tappion ja häpeän aiheuttaja itse Overwatch-pelissä.

Tänään perjantaina Blizzard on julkistanut myös kosolti dataa Overwatchin avoimista beetatesteistä. Beetaa pelattiin 9,7 miljoonan pelaajan toimesta esimerkiksi 4,9 miljardia minuuttia, missä ajassa pelaajat saivat saatettua loppuun reilut 37 miljoonaa ottelua ja avasivat 87 miljoonaa loottilaatikkoa. Koosteen pääosasta tähän mennessä julkaistusta datasta voi katsastaa tästä.

Julkaisunsa Overwatch saa virallisesti 24. toukokuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin. 

Lähde: Overwatch (kotisivu), Eurogamer

Lisää luettavaa