Jättirobotteja PS4:lle! Kulttitoimintasarja Gundam Vs. iskee länteen viimein täydellä höyryllä / Uutiset / pelaaja.fi

Jättirobotteja PS4:lle! Kulttitoimintasarja Gundam Vs. iskee länteen viimein täydellä höyryllä

29.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Japanilaispelaajien viihteeksi ensisijaisesti jäänyt Gundam Vs. -toimintapelien sarja on saamassa viimein myös kunnollisen mahdollisuuden länsimaisilla markkinoilla. Tulevana syksynä Bandai Namco tuo sekä Amerikkaan että Eurooppaan asti sarjan uusimman konsoliosan, jota päästään pelaamaan PlayStation 4:llä.

Aiemmin länsimaissa on päästy Gundam Vs. -sarjan makuun virallisesti lähinnä Vita-peli Mobile Suit Gundam: Extreme VS-Forcella. Kyseessä oli kuitenkin lähinnä sarjaan kuuluva sivuosa, joka oli niin sisällöltään kuin tekniikaltaan siitä hieman rajoittuneemmasta päästä. Uudesta PS4-pelistä odottaa sopinee kuitenkin huomattavasti täysiverisempää kokemusta, joka vastaa enemmän sitä, mistä kulttisarjan fanit ovat jo vuosia saaneet hehkuttaa.

Länsimaisen trailerin tuoreesta ihan vain Gundam Versukseksi kutsutusta pelistä löytää alta. Pätkä antanee jo ainakin peruskäsityksen pelin toiminnan luonteesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olettaen että sisältää kunnolliset yksinpeli- ja paikalliset moninpelimoodit niin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta toiminnalta.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Ei tainnut Sazabi päästä traileriin, muutoin aika laajasti uusia ja vanhoja suosikkeja mukana.

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Jos kerta Iron-Blooded Orphansin Barbatos on tässä niin voisi kiinnostaa

Nostoja