Jättivuoto paljasti tietoja Call of Duty: Black Ops 4:n hyllytetystä kampanjatilasta / Uutiset / pelaaja.fi

Jättivuoto paljasti tietoja Call of Duty: Black Ops 4:n hyllytetystä kampanjatilasta

12.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Call of Duty: Black Ops 4:n hyllytetystä kampanjatilasta on saatu uusia tietoja lähes neljä vuotta pelin julkaisun jälkeen.

Vuonna 2018 ilmestynyt Call of Duty: Black Ops 4 julkaistiin ensimmäisenä sarjan pelinä ilman yksinpelikampanjaa. Jo aikaisemmin julkisuuteen tulleiden tietojen perusteella Treyarchin tiedettiin kehittäneen Black Ops 4:n kampanjaa ennen pelitilan peruuttamista moninpelivetoisen julkaisun tieltä. Nyt julkisuuteen on vuodettu valtava määrä aineistoa, joka kertoo yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops 4:n kampanjasuunnitelmista. 

Reddit-käyttäjä Purpletoaster20 on julkaissut verkossa yli 400 kuvakaappausta, jotka sisältävät Black Ops 4:n tarinatilan dokumentaatiota ja kuvakaappauksia varhaisessa vaiheessa olleista tehtävistä. Dokumentaation ja asiasta perillä olevien lähteiden mukaan kampanjatilasta kaavailtiin yhteistyövetoista pelimuotoa, jossa pelaajat kilpailisivat kahden hengen tiimeissä tehtävien tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarinatilaan suunniteltiin kahta pelattavaa osapuolta, Free People's Army ja World United Nations, jotka olisivat tarjonneet erilaiset näkökulmat ja tavoitteet tarinatehtäviin.

Pelaajien menestyksellä olisi myös ollut isoja vaikutuksia kampanjan etenemiseen. Suunnitelmien mukaan tulevien tehtävien ja tarinan sisältö olisivat eläneet lopputulosten perusteella. Dokumentaation perusteella kampanjaa olisi ollut mahdollista pelata myös perinteisempänä yksinpelinä. Tällöin tekoälyhahmot olisivat täyttäneet pelaajan tiimitoverin ja kilpailevan tiimin paikat.

Kampanjatilan ympärille suunniteltiin myös jatkuvaa palvelumallia pelaajien sitouttamiseksi. Suunnitelmien perusteella tarkoituksena oli tarjota yksittäisiä kampanjatehtäviä, joita pelaajat olisivat voineet muunnella oman mielensä makuun.

Vuodetut kuvakaappaukset ja dokumentit ovat nähtävillä lähdelinkeistä. Purpletoaster20 kertoo aikovansa tehdä materiaalien pohjalta myös videon, jossa hän käy läpi aineiston antia.

Lähde: Reddit, Imgur

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

ei ehkä kannattais ilman activisionin lupaa julkaista noita contentteja julkisesti, voi aika nopeaa tulla actin laki tiimi kintereille. oon aika varma että noita juttuja saatetaan vielä käyttää tulevaisuudessa.