Jeesuksen brutaali raivo vyöryy niskaamme – I, the Inquisitor esiteltiin pelikuvan kera PS5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Jeesuksen brutaali raivo vyöryy niskaamme – I, the Inquisitor esiteltiin pelikuvan kera PS5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle

25.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
I the Inquisitor, Inquisitor, Jacek Piekara, The Dust, toimintaseikkailu, Inquisitor, romaani

Puolalaiskirjailija Jacek Piekaran romaaneista ammentava toimintaseikkailupeli I, the Inquisitor on saanut ensimmäisen pelikuvaesittelyn.

Myöskin Puolasta kotoisin olevan The Dust -studion kehittämä peli kertoo maailmasta, jossa ristiinnaulittu Jeesus ei kuollut ristille, vaan raivostui kohtalostaan niin syvästi, että hän vapautti itse itsensä ja ryhtyi väkivaltaiseen kostoon kaikkia epäuskoisia vastaan. Varsinaiset pelin tapahtumat ajoittuvat 1 500 päähän tästä, jolloin oikeaoppisuutta ja järjestystä valvovat brutaalein ottein inkvisiittorit, joihin myös pelaajan ohjaama Mordimer Madderdin lukeutuu.

I, the Inquisitorin pelaamisen kannalta tämä tarkoittaa, että luvassa on mysteereitä ja syntejä pursuavan Konigsteinin kylän tutkiskelua muun muassa rikosten ratkaisemisen ja satunnaisen taistelemisen merkeissä. Pelaajan päätöksillä pitäisi olla myös iso rooli, sillä Mordimerin toimilla määrittämään pitäisi päästä, millainen inkvisiittori tämä lopulta on.

Yliluonnollisia elementtejä mukaan ujutetaan Mordimerin kyvyllä sukeltaa niin sanottuun Unworldiin, joka voi monien vaarojen uhalla auttaa paljastamaan ihmisten syvimpiä salaisuuksia.

I, the Inquisitor on kehitteillä pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille. Toistaiseksi sille ei ole annettu julkaisuajankohtaa.

Lähde: I, the Inquisitor (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Nyt kyllä menee USAn katolilaisilla viinit väärään kurkkuun!

Nostoja