Jeff Goldblum ja 40-luvun svengiä – näin zombeillaan Call of Duty: Black Ops III:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Jeff Goldblum ja 40-luvun svengiä – näin zombeillaan Call of Duty: Black Ops III:ssa

10.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Activision ja Treyarch ovat paljastaneet joukon ensimmäisiä yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops III:n zombipelitilasta. Pelitilan viralliseksi nimeksi on näin ollen vahvistunut nyt Shadows of Evil ja sen tiedetään varmasti olevan jälleen yhteistyövetoinen räiskintäkokemus.

Joillekin voi tulla kuitenkin yllätyksenä, ettei Shadows of Evil sijoitu tapahtumiltaan Black Ops III:n tarinakampanjan tapaan tulevaisuuteen. Sen sijaan zombit vainoavat pelaajia kovin 1940-luvun henkeä mukailevassa fantastisessa Morg Cityssa, jossa puolustautumaan päästään sekä todellisuutta että fiktiota yhdistävillä teemaan sopivilla aseilla. Tällä kertaa pelitilalle on omistettu kokonaan oma tasojärjestelmänsäkin.

Mitä tulee pelitilan näyttelijäkaartiin, ei Activision ole alkanut turhia sen parissa pihtailemaan. Shadows of Evilin päähenkilöjoukkoa on otettu tulkitsemaan nimittäin nyt niin Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman kuin Robert Picardokin. Näyttelijöistä neljä ensimmäiseksi mainittua toimivat zombitilan pelattavien hahmojen ääninä, kun taas Picardon roolina on hämmentää pelikansaa mystisenä Shadow Manina.

Call of Duty: Black Ops III julkaistaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin 6. marraskuuta. Pelin ennakkotilaajat pääsevät kokeilemaan sitä tosin jo vielä loppukesästä beetatestin muodossa, joka starttaa ensimmäisenä PlayStation 4:llä elokuun 19. päivä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Yksin kertaisuus oli parasta vanhoissa zombeissa, BO2:essa ne menivät liian monimutkaisiksi ja olisi hyvä jos olisi enemmän kuin kolme mappia heti aluksi.
Onhan niitä muita parempia zombeja mutta CoD:in zombit ovat omanlaisiaan.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Yksin kertaisuus oli parasta vanhoissa zombeissa, BO2:essa ne menivät liian monimutkaisiksi ja olisi hyvä jos olisi enemmän kuin kolme mappia heti aluksi.
Onhan niitä muita parempia zombeja mutta CoD:in zombit ovat omanlaisiaan.

Oletettaavasti alussa on se 1 kenttä..

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Ite toivoisin kyllä, että ne pistäis ne zombi kentät yhteen dlc;hen. Kun nykyään niitä tulee aina yksi kerrallaan tavis kenttien kera, mutta taviskenttiä taas ei pelaa kovinkaan moni pc;llä, niin on vähä turhia. Sitäpaitsi monet tykkää zombeista, niin olisihan se muutenkin fiksua.

Ei yhden zombi kentän takia viitsi tilata niitä dlc paketteja. Vaikkakin onhan ne yleensä aika hyviä ne dlc kentät, ainakin advanced warfaressa.

Nostoja