Jeff Goldblum ja 40-luvun svengiä – näin zombeillaan Call of Duty: Black Ops III:ssa

Call of Duty: Black Ops III:n zombitila on täynnä Jeff Goldblumia, kun taas tulevaisuudessa kikkailu jää vuorostaan vähemmälle.

11.7.2015 01:37

Activision ja Treyarch ovat paljastaneet joukon ensimmäisiä yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops III:n zombipelitilasta. Pelitilan viralliseksi nimeksi on näin ollen vahvistunut nyt Shadows of Evil ja sen tiedetään varmasti olevan jälleen yhteistyövetoinen räiskintäkokemus.

Joillekin voi tulla kuitenkin yllätyksenä, ettei Shadows of Evil sijoitu tapahtumiltaan Black Ops III:n tarinakampanjan tapaan tulevaisuuteen. Sen sijaan zombit vainoavat pelaajia kovin 1940-luvun henkeä mukailevassa fantastisessa Morg Cityssa, jossa puolustautumaan päästään sekä todellisuutta että fiktiota yhdistävillä teemaan sopivilla aseilla. Tällä kertaa pelitilalle on omistettu kokonaan oma tasojärjestelmänsäkin.

Mitä tulee pelitilan näyttelijäkaartiin, ei Activision ole alkanut turhia sen parissa pihtailemaan. Shadows of Evilin päähenkilöjoukkoa on otettu tulkitsemaan nimittäin nyt niin Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough, Ron Perlman kuin Robert Picardokin. Näyttelijöistä neljä ensimmäiseksi mainittua toimivat zombitilan pelattavien hahmojen ääninä, kun taas Picardon roolina on hämmentää pelikansaa mystisenä Shadow Manina.

Call of Duty: Black Ops III julkaistaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin 6. marraskuuta. Pelin ennakkotilaajat pääsevät kokeilemaan sitä tosin jo vielä loppukesästä beetatestin muodossa, joka starttaa ensimmäisenä PlayStation 4:llä elokuun 19. päivä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa