Jeff Minter ja Sonyn omahyväisyys / Uutiset / pelaaja.fi

Jeff Minter ja Sonyn omahyväisyys

10.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
14

Pelilegendaksi tituleerattu britti Jeff Minter (muun muassa muinaiset Llamatron ja Attack of the Mutant Camels) on ottanut kantaa Sonyn viimeaikaisiin toimiin. Hänen mukaansa Sonyn hinnoittelupolitiikka on äärimmäisen ylimielinen. Minter varoittaa Sonya potemasta omahyväisyyttä.

Viimeisimmässä Edge-lehdessä mielipiteensä kirjoituksessa julkituonut Minter uskoo Sonyn ajattelevan, että kuluttajat rientävät kauppaan ostamaan ylihinnoitellun PlayStation 3:n pelkästään siksi ”että se on uusi pleikkari”.

Minterin mukaan pelkästään se, että konsoli näyttää hyvältä ei enää riitä. Llamasoftin mies kuvaili PSP-käsikonsolia upean näköiseksi konsoliksi, ja hänen mielestään DS oli sen ruma sisko.

– Mutta ruma sisko on parempi sängyssä!, Minter kuvaili.

Minterin resepti Sonyn tilanteen pelastamiseksi ei kuulosta kovin vallankumoukselliselta: laitteelle pitää saada hyviä pelejä, jotka eroavat riittävästi Xbox 360:n tarjonnasta.

Minter toistaa varoituksensa juttunsa lopuksi:

– Vaikka teillä on leijonanosa pelimarkkinoista, älkää sortuko omahyväisyyteen. Sellainen ei ole koskaan ollut eduksi yhdellekään pelifirmalle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ja rumalta siskolta saa todennäköisemmin. Win-win.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kylläpäs oli hauska pätkä :D

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Mikäs DS Lite sitten on? ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tiong:

Pakkelit naamalla, pussi päässä (varmuuden vuoksi) ja peppu taivasta kohti.

:|

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lite on kaunis sisko joka on vielä parempi sängyssä kuin ruma.

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Joku voisi sanoa Minterillä olevan oma lehmä ojassa, sillä Llamasoftin huikea Neon-valosyntikka on kiinteä osa Xbox 360:n musiikkisoitinta. Tuskin mies lausahtelisi näin, jos Neon olisi PS3:ssa.

Toisaalta on hänellä kyllä pointti... :/

Käyttäjän Aivovamma kuva
Aivovamma

Niinpä, PS3 ostetaan (OSITTAIN) sen takia että se on uusi pleikkari ja koska siinä on mahtavat tehot ja kiiltävät grafiikat. Ostin itsekkin PS2 aikoinaan siksi, koska pidin ensimmäisestä. PS2:lla oli muuten sen sukupolven konsoleista huonoimmat tehot ja se oli silti kaikkein myydyin. Ainoa huono asia Pleikkari kolmosessa on sen hinta. Muuten se löytyisi telkkarin alta heti julkaisupäivänä. :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis jätkä on 80-luvun alun jälkeen vääntänyt vain uusia versioita muutamasta pelistään ja sittemmin viritellyt noita "valosyna" -juttuja. Uuu, legenda...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vai PS3 hieno...Mielestäni ruma kuin mikä. Verrattuna kilpailijoihinsa. Se näytää kuvissa, edestä rumalta, juuri sieltä mistä se näkyy yleisölle. päältä ja pienestä vinkkelistä kone on upea.
Ja ohjaintakaan ei ole muutettu ulkoisesti mitenkään...Tosin mitä hyväksi todettua muuttamaan.
Mielestäni... Osittain PS myy merkkinsä ja luomansa Brandinsa, varjolla vieläkin huikeita lukuja.
Näitä on maailmalla, jotka ostavat PS3.n vain, kun se on Pleikkari. Pari tuttuani ovat tällaisia... Ja muuten hankkivat myös Wiin...XO360 heiltä löytyykin jo

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

Tuntuu, että nykyään nämä hieman pienemmät yhtiöt ja vanhat, jo unohtuneet pierut kerjäävät huomiota. Tällä hetkellä paras tapa siihen näyttäisi olevan PS3:n kritisoiminen tai oman pelin ilmoittaminen vain kilpaileville konsoleille, niillä pääsee satavarmasti jokaisen pelisivuston otsikkoihin "Vanha legenda haukkuu PS3:n suohon", "pienkehittäjä X:n Super Projekti Ei saavu PS3:lle" jne.