Jep, Mortal Kombat X on raakaa kamaa / Uutiset / pelaaja.fi

Jep, Mortal Kombat X on raakaa kamaa

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Viikko sitten julkistettu Mortal Kombat X on saanut uuden trailerin. Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa näytetty pätkä jättää tällä kertaa myös suosiolla kikkailun taakse ja tarjoaa näytille mukavan annoksen pelikuvaa.

Uusi video vahvistaa Mortal Kombat X:n ottaneen hieman oppia NetherRealmin aikaisemmalta peliltä, Injusticelta. Toiminta on jälleen sivulta kuvattua, mutta hahmojen ohella tärkeässä roolissa taisteluissa nähdään nyt myös ympäristöt, jotka tarjoavat uusia keinoja mäiskiä vihollisia.

Varmaa videon jälkeen myös on, ettei Morta Kombat -sarja ole erityisemmin alkanut pehmoilemaan X:n myötä. Mätkintä itsessään on edelleen jo hyvin rujoa katsottavaa, ja toiminta vain raaentuu tietenkin uusien fatality-lopetusliikkeiden myötä.

Mortal Kombat X on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle ja se julkaistaan ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Onhan tuo ihan selvä pakko ostos. Hyvä että MK-sarja löysi yhdeksännen osan myötä oikean suunnan sarjalleen. Uudet hahmotkin maistuu, toivottavasti hahmo valikoima on kattava.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Perkele, rupeaa tuntumaan omissa raajoissa ku tuota kattoo. Au.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos tällä kertaa hommais tämän ennen, kun komplete edition tulee. Ihanan raakaa katsottavaa, tosin haluaisin, että fatalityt palaisivat yksinkertaisempiin MK2 tyylisiin, mutta nyky visuaaleilla. Kelpaa tämäkin kyllä.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ai hitto ku näyttää hyvältä. Peleissä pitäis panostaa kyl useemminkin goreen.

Nostoja