Jippii? Zombisarja Dead Risingista tehdään jo toista elokuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Jippii? Zombisarja Dead Risingista tehdään jo toista elokuvaa

19.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Viime vuonna elokuvamuotoon väännetty Capcomin Dead Rising -sarja on saamassa jo toisen elokuvasovituksen. Viihdelehti Variety raportoi, että tuotantotyhiö Legendary Digital Media olisi aloittanut Dead Rising: Engame -leffan tuotannon pyrkien saamaan sen katsojien nähtäville jo kesällä.

Leffaa on ohjaamassa Continuum-televisiosarjaa aikoinaan työstänyt Pat Williams. Käsikirjoituksesta vastaavat puolestaan Terminator: Salvationista tuttu Michael Ferris sekä Tim Carter, joka aikaisemmin on kynäillyt sekä ensimmäisen Dead Rising -elokuvan että myös Mortal Kombat: Legacy -verkkosarjaa.

Ensimmäisen elokuvan näyttelijöistä paluun Endgamen näyttelijäkastiin tekevät ainakin niin Jesse Metcalfe, Keegan Connor Tracy, Jordan Blair, Dennis Haysbert ja Patrick Sabongui. Uusien näyttelijöiden joukkoon lukeutuu vastaavasti esimerkiksi vanha Titanic-pahis Billy Zane. Mainintaa Frank Westia ensimmäisessä elokuvassa näytelleen Rob Rigglen paluusta ei sen sijaan ole ainakaan vielä ollut.

Ensimmäisen Dead Rising -elokuvan tapaan myöskin Endgamen on tarkoitus debytoida ensin Amerikassa Sonyn omassa Crackle-suoratoistopalvelussa. Sony Pictures on kuvaillut ensimmäistä leffaa menestykseksi, joskaan kunnollisia katsojalukuja sen suhteen ei ole paljastettu.

Ohessa muistutuksena ensimmäisen leffan traileri.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.