Jo kuolleelta vaikuttanut Lords of the Fallen 2 elää yhä sittenkin – ruorissa nyt Just Cause 3 -konkareita / Uutiset / pelaaja.fi

Jo kuolleelta vaikuttanut Lords of the Fallen 2 elää yhä sittenkin – ruorissa nyt Just Cause 3 -konkareita

4.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Ensimmäistä kertaa talvella 2014 ohimennen luvattu toimintaroolipeli Lords of the Fallen 2 on yhä tapahtumassa. Alkuperäisen pelin julkaissut CI Games on muistuttanut pelin olemassaolosta tuoreella tiedotteella, jolla se on kertonut pestanneensa jatko-osan uudeksi kehittäjäksi New Yorkissa sijaitsevan Defiant Studiosin.

Vuonna 2016 perustettu Defient ei ole toistaiseksi saanut ulos yhtään peliä, mutta sen sisällä häärää silti joukko kokeneita ihmisiä. Studion ovat perustaneet David Grijns ja Roland Lesterlin, jotka viimeisimpinä olivat mukana luomassa Just Cause 3:a Avalanche Studiosilla.

– Tiimimme on ollut innoissaan mahdollisuudesta tehdä seuraavaa Lords of the Fallenia heti siitä lähtien, kun aloimme luoda ehdotustamme CI:lle. Olemme erityisen haltioissamme kaikesta luovasta vapaudesta, jonka CI on ollut valmis meille antamaan, Grijns kertoo CI Gamesin tiedotteessa.

Ensimmäistä hyvin paljon Dark Soulsilta innoitusta hakenutta Lords of the Fallenia oli luomassa aikoinaan saksalainen Deck13, joka on sittemmin tehnyt myös toimintaroolipelisarja The Surgea. Yhdessä vaiheessa jatko-osaa luvattiin jo vuodelle 2017, mutta sittemmin CI Games on käynyt läpi toiminnallisia muutoksia. Jatkossa se pyrkii panostamaan erityisesti pienien ja joustavampien kehitystiimien kanssa työskentelyyn.

Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä Lords of the Fallenista voi lukaista tästä.

Lähde: CI Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hyvä.

Käyttäjän Ot1s kuva
Ot1s

Tykkäsin kovasti ekasta. Tulee varmasti tämäkin hommattua.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Dark Soulseja pelaamatta päädyin alun perin ostamaan Lords of The Fallenin, koska peli vaikutti kirkkaiden värisävyjen puolesta selvästi vähemmän synkältä toimintaroolipeliltä kuin Soulssit. Turpiin tuli kuitenkin niin pahasti että luovutin jo toisen pomovastuksen kohdalla. Typerää että kaikkien Souls-kopioiden pitää olla yhtä vaikeita kuin esikuvansa!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kovasti yritin pelata mutta controllit oli aivan uskomattoman jäykät ja huonosti toteutettu ekassa pelissä

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minä tykkään kyllä Lords of the Fallenista. Tunnelmallisia lopareita ja kunnon körmyllä on mukava moukaroida. Odotan jatkoa.

Nostoja