Jo oli aikakin: Xbox Onella voi pian ottaa kuvakaappauksia / Uutiset / pelaaja.fi

Jo oli aikakin: Xbox Onella voi pian ottaa kuvakaappauksia

9.02.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

Xboxin isokiho Phil Spencer on paljastanut Twitterissä, että Xbox Onella voi pian ottaa kuvakaappauksia.

– Kiva tehdä viimein tällaisia asioita Xbox Onen dev kitillä, hän kirjoitti Twitteriinsä.

Mukana viestissä oli kuva Xbox Onen valikoista, missä oli uutena mahdollisuutena ottaa kuvakaappaus. Spencerin mukaan kuvakaappausominaisuus on yhä beeta-vaiheessa, joten vielä kuvakaappausominaisuuden lopullinen tapa ei ole täysin selvillä.

Microsoft on suunnitellut kuvakappausominaisuuden lisäämistä Xbox One -konsolille jo pitkään. PlayStation 4:llä ominaisuus oli mukana heti konsolin alkutaipaleesta lähtien.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Vihdoin. En ole niin fiksu että ymmärtäisin miksi tämä ominaisuus oli vaikeampi toteuttaa kuin videokaappaus, mutta tätä on odoteltu. On vähän hölmöä ottaa 30s video ihan vain jostain scoreboardista, kun kuvakin olisi riittänyt :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taas näitä. Jos näin perusjuttuja on puuttunut laitteista niin ei haittaa yhtään että itsellä on vieläkin ostamatta uusimman polven vehkeet. Tosin Wii U on tainnut olla aika valmis heti paketista (kunhan sen muistaakseni melko ison pakollisen päivityksen heittää siihen toki ensin.)

Käyttäjän Core kuva
Core

Sitten kun saatais vielä levyn ejektointi dashboardilta nappia painaen.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Pitiköhän Microsoftin tehdä rajujakin muutoksia jotta homma onnistui. Koneessa ei ole enää vapautettavaa ja piikki tehoissa on ikäänkuin saavutettu.

Nostoja