Jo reilun vuoden kestänyt King’s Quest -seikkailu saapuu viimein päätökseensä

The Odd Gentlemenin ja Sierran uusi King's Quest saa viimeisen päätösepisodinsa vielä lokakuun aikana. Eipähän pelin päätöstä tarvinnut odotellakaan kuin reilu vuosi.

15.10.2016 04:15

Noin vuoden verran kestäneen taipaleen jälkeen uusi episodipohjainen King’s Quest -seikkailupeli on saapumassa viimein päätökseensä. Pelin viidennen ja näin ollen viimeisen pääepisodin on vahvistettu ilmestyvän saataville lokakuun 25. päivä, ja se kantaa nimeä The Good Knight.

Pelin teemaan sopien sen viimeinen episodi käsittelee aina vain myöhäisempää vaihetta kuningas Grahamin elämästä tämän valmistautuessa tällä kertaa viimeiseen seikkailuunsa. Ongelmia vanhaksi käyneelle miehelle alkavat kuitenkin aiheuttaa tällä kertaa tämän heikkenevä terveys.

Samoihin aikoihin viimeisen pääepisodin saapumisen kanssa King’s Questin on määrä saada vielä myös fyysinen julkaisu PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Xbox 360:llä. Tämän sukupolven konsoleilla pelin fyysinen paketti sisältää valmiiksi levyllä pelin neljä osaa sekä latausoikeuden viidenteen episodiin. Xbox 360:llä sen sijaan valmiiksi levyltä löytyy vain pelin ensimmäinen episodi.

Vielä viidennen episodin jälkeenkin King’s Questin on tarkoitus saada joskus hamassa tulevaisuudessa myös ylimääräinen epilogi. Käsiksi siihen pääsevät esimerkiksi juuri pelin levyllisen version ja kausipassin ostajat.

Lähde: Sierra

Lisää luettavaa