Jo vuosia kehitteillä ollut Halo-televisiosarja on menettänyt ohjaajansa / Uutiset / pelaaja.fi

Jo vuosia kehitteillä ollut Halo-televisiosarja on menettänyt ohjaajansa

4.12.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Showtimen aiemmin tänä vuonna julkistama Halo-televisiosarja on menettänyt projektiin kiinnitetyn ohjaajansa ja tuottajan Rupert Wyattin.

Lähdön taustalla on aiempaa suuremmaksi kasvanut tuotanto ja sen myötä lisääntyneet tuotantopäivät, jotka aiheuttivat ongelmia Wyattin muiden velvoitteiden suhteen.

– Olen harmissani, että Halon tuotantomuutokset estävät minua jatkamasta sarjan ohjaajana. Aikani Halon parissa on ollut luovuudellisesti rikasta ja palkitsevaa ilmiömäisen tiimin seurassa. Liityn nyt fanijoukkioiden sekaan odottamaan innokkaasti lopullista sarjaa, Wyatt kertoo tiedotteessaan.

Halo-sarja julkistettiin alun alkujaan jo vuonna 2013 osana Xboxin alkuperäistä tuotantoa, mutta projekti siirtyi Showtimen alaisuuteen vuonna 2014, kun Xbox Entertainment Studios suljettiin. Showtime näytti projektille vihreää valoa puolestaan kesäkuussa, jolloin Wyatt saapui ohjaajaksi ja tuottajaksi.

Sarjaan on etsitty viimeaikoina sopivia näyttelijöitä, joiden lisäksi tuotantoon kaivataan nyt kuumeisesti uutta ohjaajaa.

Showtimen toimitusjohtaja Gary Levine kertoi samassa yhteydessä tuotannon etenevän kuitenkin sujuvasti. Kuvausten oli määrä käynnistyä alkuvuodesta 2019, mutta ohjaajan lähtö viivästyttänee alkamispäivää tuonnemmaksi.

Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Kyle Killen.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jotenkin ristiriitaiset fiilikset. Halossa kyllä on draamaa sekä toimintaa ja sen ohella aineksia sarjaksi tai leffaksi mutta toisaalta ne pelin hahmot on aina vaikuttaneet jotenkin lapsellisilta. Ikään kuin koko konsepti olisi teineillä ja maksimissaan nuorille aikuisille tehtyä hömppää.

Pelinä nuo toimivat, sillä pelimekaniikat on rautaa mutta kaikki se tarina siinä ympärillä on mennyt itsellä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. En tiedä miksi, sillä onhan kaikki floodit sun muut ihan siistejä juttuja ja vielä pidän itseäni sci-fin ystävänä.

Ehkä omalla kohdalla haittaa se, että ensimmäiset pelit pelasi silloin nuorempana, jolloin juonen seuraaminen jäi vähemmälle ja näitä muita on pelannut sitten vähän missä sattuu järjestyksessä ja tainnut jopa kakkonen jäädä välistä ODST:n lisäksi.

Eli ainakin tarina on sekavaa ja siitä saa vähemmän irti jos pelit kokee peleinä eikä jatkumona, niin että muistaa ja tietää mitä on aiemmin tapahtunut. Toki uudempien kuvioista on paremmin selvillä mutta silti. Jotenkin jäänyt etäiseksi. Vähän toisaalta harmikin mutta ei jaksa edes remastereiden kautta korjata vääryyttä kun ei aika riitä uusiinkaan peleihin. Testataan sitten vaikka tämä sarja jos se joskus valmistuu.