John Woon Hard Boiled saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

John Woon Hard Boiled saa jatkoa

27.01.2007 // Kirjoittanut: Riot
16

Katso John Woo Presents Stranglehold -videotraileri tästä (12 Mt, WMV).

Midwayn ensimmäisen Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelin Strangleholdin piti ilmestyä viime vuoden lopussa, mutta toimintapläjäys on edelleen kehityksessä. Loppusuora alkaa kuitenkin jo häämöttää Midwayn Chicagon studion kehittämälle pelille. Sama porukka teki parin vuoden takaisen loistavan Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy -pelin.

Olemme esitelleet Strangleholdia Pelaajassa parikin kertaa. Viimeisimmän version perusteella pelistä on edelleen syytä innostua.

gamers_day_02.jpggamers_day_01.jpg

John Woon legendaariselle Hard Boiled -elokuvalle löyhää jatkoa tarjoava Stranglehold sisältää hillitöntä toimintaa ja huikeaa asebalettia. Hahmon olan takaa kuvatun pelin suurin saavutus piilee sen erinomaisessa ohjausjärjestelmässä. Päähahmo poliisitarkastaja Tequila (Chow Yun-Fat) voi juosta kaiteilla, loikata ilmaan ja ampua hidastetussa tilassa, riippua kattokruunuista, liukua pöytien yli ja niin edelleen. Ja koko ajan ammutaan. Kaikki tämä onnistuu helposti ja homma pysyy täysin pelaajan hallinnassa.

Vasen liipaisin (pelattavissa oli pc-versio, jota pelattiin Xbox 360 -ohjaimella) saa Tequilan loikkaamaan ja siirtymään ns. Tequile Timeen, eli Strangleholdin versioon luotiajasta. Samasta napista käynnistetään tilannekohtaiset kikat. Kaikki ympäristön interaktiiviset esineet erottuvat valkoisilla "vauhtiviivoilla", jotka näkyvät Tequilan ollessa esineen lähellä. Jos vieressä on esimerkiksi valkoisena välkkyvä kaide, tietää, että vasenta liipaisinta painamalla siirrytään juoksemaan sen päälle. Pöytien ja sellaisten yli liutaan automaattisesti.

Gamers Day -tilaisuudessa oli pelattavissa yksi uusi kenttä, joka sijoittui museoon. Sen kaksikerroksisessa pääsalissa oli valtava dinosaurusluuranko, jota pitkin pystyi juoksemaan ja loikkaamaan toisen kerroksen parvekkeelle. Vihollisia oli pilvin pimein ja toiminta rullasi oivallisesti. Yksi silmiinpistävän hieno juttu oli, kuinka ammutut viholliset tuupertuivat todella siistin näköisesti esimerkiksi kaiteiden ja pöytien yli. Yleensä tälläiset jutut näyttävät vieläkin peleissä melko epäluonnollisilta, mutta Strangleholdin animaattorit ovat saaneet aikaan erinomaista jälkeä. Luodit eivät lopu kesken, mutta tapetuilta vihollisilta voi noukkia aseita. Demossa sain käsiini ainakin haulikon. Mikäli vihollinen pääsee liian lähelle, Tequila takoo tätä aseen perällä naamaan.

Ajoneuvoista ei ollut tietokaan, eikä moninpelistä haluttu vieläkään kertoa yhtikäs mitään. Sellainen on kuitenkin luvassa.

Pc-versio näytti upealta eikä eronnut mitenkään pari kuukautta sitten näkemästäni Xbox 360 -versiosta.

John Woo Presents Stranglehold ilmestyy kesällä pc:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

gamers_day_04.jpggamers_day_03.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Aika hyvältä kuullostaa ja näyttää

Käyttäjän Tiduzz kuva
Tiduzz

Next-gen Max Payne =)
Ehkä sitten alelaarista vois poimia tuon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulee varmastikkin hankittua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

7 min gameplay katsottu ja ympäristöt hajoavat hienosti ja muutenkin mukavan näköistä menoa, aika lailla samanlainen ku max payne, niiku edellä jo mainittiin.

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Stranglehold näyttää kyllä ihan törkeän hyvältä. Siis näyttää. Joten toivoa sopii, että peli on muillakin osa-alueilla yybermunakas.

Käyttäjän AKU ANKKA kuva
AKU ANKKA

Minua myös kiinnostaa tämä peli ja viimeistään poimin alelaarista jos ei aikaisemmin saa...

Joskus vaan ylenmäärinen räiskintä alkaa tympimään ja kaipaa hieman rauhallisempaa menoa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti tulee olemaan hyvä peli, että tekee leffalle oikeutta. Hard boiledissa on unohtumaton 45 min. kestävä "loppuräiskintä"! :D :D :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Vaikuttaa mahtavalta.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tääkin on ehdottomasti odotuslistalla.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Kuulostaa hyvältä pelilta ja näyttää hienolta.Taitaa olla tuhoutuva peli ympäristö niin kuin blackissa.Aseen perällä hakkaminen naamoille kuulostaa hauskalta.Kuulostaa pikasen max paynelta.