Lukijat ovat puhuneet: Joka toinen saanut hankittua uuden sukupolven pelikonsolin

Viime viikon kyselytulosten perusteella joka toinen vastaaja on onnistunut hankkimaan uuden sukupolven pelikonsolin.

9.8.2021 14:30

Joka toinen on onnistunut hankkimaan uuden sukupolven pelikonsolin, paljastaa Pelaaja.fin kuluneen viikon aikana käynnissä ollut kysely. Yhteensä 1081 vastaajasta yhteensä 51 prosenttia kertoi hankkineensa joko PlayStation 5:n, uuden sukupolven Xboxin tai peräti molemmat.

Kyselyn perusteella uusista konsoleista PlayStation 5 on päätynyt useamman lukijan kotitalouteen. Yhteensä 40 prosenttia vastanneista on PS5:n omistaja, kun taas Xbox Seriesin kohdalla luku on 18 proenttia.

Tarkemmat vastausjakaumat voi katsastaa ohesta.

Oletko jo saanut hankittua uuden sukupolven konsolin?

Kyllä, Xbox Seriesin 11 %
 
Kyllä, PlayStation 5:n 33 %
 
Kyllä. molemmat 7 %
 
En 49 %
 

Avoimissa vastauksissa tilannetta kommentoitiin seuraavanlaisin sanankääntein:

– Kyllä, PlayStation 5:n, jonka onnistuin saamaan Gigantista jo helmikuussa kärkkymällä saatavuusilmoituksia. Puolen vuoden mittaan PS5 on jo ehtinyt tarjota rahalle vastinetta, vaikka puolet lataamistani peleistä ovat ehostamattomia PS4-pelejä, Poliisitapaus kirjoitti.

– PS5 ollut jo jonkin aikaa, Series X tuskin tulee hankittua kun parikin PC:tä on. Ihan mukava että on hiljainen konsoli, mutta eipä ole paljoa next geniä tullut pelailtua. Astro’s Playroom oli kyllä loistava, Bloob kertoi.

– PS5 ostin hieman lisähinnalla huuto.netistä. Kevään mittaan posti toimitti myös tilaamani PS5. Voitin myös osto oikeuden Prisman arvonnasta. Ylimääräiset kaksi konetta meni veljen ja serkun pojille, JMNyyssonen91 pamautti,

– Molemmat sain uskomattomalla tuurilla ilman F5-rumbaa ja kyttäilyä jo 2020 puolella, Series X:n jopa julkaisupäivänä. Lähinnä vanhaa backlogia tullut pelailtua pois. Ostin konsolit julkaisussa, koska mielummin vanhan genin pelit pelaa tehokkaamalla koneella, kun molemmat konsolit kerran ovat taaksepäin yhteensopivia, meecca tuumi.

– Series X tuli ennakkotilattu heti, kun mahis siihen tuli ja sain sen julkkaripäivänä! PS5:n hankintaa en aikonut ennen God of War 2:n ilmestymistä hankkia, mutta veli luopui osto-oikeudestaan niin tuli sitten sekin hankittua, mulla60 sanaili.

– En. Tilasin tammikuun alussa PS5:n ja vieläkin odottelen, jospa se vielä joku päivä saapuisi, harmitteli Smiling Nik.

– En ole vielä, eikä ole mikään kiiruskaan vielä. Ehkä jos niitä olisi hyvin saatavilla ja niille olisi jo enemmän pelattavaa, mutta monesti samoja pelejä tulee myös vanhoille konsoleille, Chadu puntaroi.

– Series X tuli hommattua heti julkaisussa. PS5 säästelen myöhemmäksi, totesi detonatorFIN.

Muista vastata myös tämän viikon kysymykseen, jossa metsästetään selkeästi päättyneistä 3D-konsolisukupolvista sitä kaikkein nostalgisinta!

 

Lisää luettavaa