Jokeri iskee vielä haudankin takaa – tältä ikoninen pahis näyttää uutuusmätkinnässä / Uutiset / pelaaja.fi

Jokeri iskee vielä haudankin takaa – tältä ikoninen pahis näyttää uutuusmätkinnässä

29.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Batmanin arkkivihollinen Jokeri on vahvistunut osaksi Injustice 2:n hahmovalikoimaa. Klassikkopahis paljastettiin peliin tuoreella trailerilla, jossa esille tuodaan jo niin tämän liikevalikoimaa kuin uusi varsin erilainen ulkoasukin.

Injustice 2:n tarinan osalta Jokeri on siinä mielessä mielenkiintoisessa tilanteessa, että pelin aikajanalla tämä on ollut jo pidemmän aikaa kuollut. Tuoreen esittelyvideon yhteydessä NetherRealm Studios onkin kuvaillut, että hahmo käytännössä kummittelee pelissä nyt kaikkia heitä, jotka ovat joutuneet kosketuksiin tämän hulluuden kanssa.

Kirjoitushetkellä Injustice 2:een on vahvistettu sellaiset 29 taistelijaa, joista Darkseid toimii tosin ennakkotilaajien etuna. Hahmolistaan voi tutustua pelin kotisivuilla. Ohessa uuden Jokeri-videon lisäksi myös tuoreet esittely sekä juuri Darkseidista että Brainiacista.

Julkaisunsa Injustice 2 saa Euroopassa PlayStation 4:llä ja Xbox Onella 19. toukokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

onkohan tämä nyt se Jason Todd Joker

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Vähän kuin olisi huonoa cosplayta tuo Jokeri. Ei muuta sanottavaa. Ei jatkoon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No sentään tarjoavat hahmoja faneilleen vaikka ei pitäisi tehdä mitään järkeä. Toisin kun Tekken 7 josta poistetaan Roger Jr. lännessä koska jotkut kukkahattutädit oli taas pillut täynnä hiekkaa. Pistää taas vihaks. Vaikka moisella typerällä hahmolla pelaakaan koskaa, niin periaate ja onhan se nyt aika legendaarisen kauan jo ollut mukana Tekkenissä. Ihmisten mätkiminen on ok, mutta kenguruiden ei. Eiku vittu, se on videopeli.

Myös Jun Kazama loistaa poissaolollaan, koska hahmo on stoorin mukaan kuollut. Mitä sitten? Antakaa ihmisten silti pelata sillä, kuitenkin yksi aika oleellinen hahmo sekin Tekken-sarjassa.

Ärsyttää niin saatanasti, mutta kuitenkin vanhana Tekken-fanina joudun sen hevonpaskasta huolimatta ostamaan. Onneksi nyt kumpikaan noista ei se lemppari ole. Ärsytti meinaa jonkin verran kovaa aikanaan kun Tekken 3:ssa ei ollut Kazuyaa ja tilalla joku emo Jin, jolla sitten veljeni pisti mua sata nolla turpaan! Tekken 4:ssä kosto oli suloinen. Kazuya tuli tyylinsä kanssa takaisin ja velipoika joutu opettelemaan uuden Jinin... Sitten taas tuli pataan!

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kuten Shunichiro jo sanoi niin huonolta cosplaylta tuo näyttää... "Emo-Jokeri"... naama ei sovi ääneen millään tavalla.

Käyttäjän Jester kuva
Jester
Lainaus käyttäjältä snaketus

No sentään tarjoavat hahmoja faneilleen vaikka ei pitäisi tehdä mitään järkeä. Toisin kun Tekken 7 josta poistetaan Roger Jr. lännessä koska jotkut kukkahattutädit oli taas pillut täynnä hiekkaa. !

Tyhmät karhutkin lisättiiin niin miksei muka rogeria. Ei ainakaan vielä näkynyt mitään kengurua missään tekken 7 streamis. Itse itkisin onnesta jos karhut leikattaisiin pois. :D

Mitä tulee Jun niin Asuka on syrjäyttänyt sen, paljon parempi hahmokin vielä. Sit kannattaa muistaa uusi hahmo Kazumi Mishima. Erittäin mielenkiintoisen tuntuinen. Ja varmasti parempi hahmo kuin Tag 2 juusto Jun.

Anna, Julia ja Lei loistaa vieläkin poissaoloaan. Niin Jun olisi todella tyhmä lisäys. Aiemmat on kaikki omat uniikit hahmonsa ja eikä kenenkään kopioita. Tosin kuin Jun.

Käyttäjän Joni666 kuva
Joni666

Eipä tuo kuoleminen oo supersankarihommissa ketään pysäyttäny ennenkään.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

No sentään tarjoavat hahmoja faneilleen vaikka ei pitäisi tehdä mitään järkeä. Toisin kun Tekken 7 josta poistetaan Roger Jr. lännessä koska jotkut kukkahattutädit oli taas pillut täynnä hiekkaa.

Roger Jr. -hahmoa ei ole poistettu lännessä Tekken 7:stä, sillä hahmoa ei ole koskaan edes julkistetu mihinkään pelin versioon.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Eipä tuossa muuta vikaa ole kuin että Jokerilla huono tukka päivä, voisi ne asiat huonomminkin olla kuten esim. Suicide squadin tai ledgerin jokerista olisi mallia ottettu.

Nostoja