Joko kaveriporukka on kasassa ja valmiina? Ghost of Tsushimassa raidataan ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Joko kaveriporukka on kasassa ja valmiina? Ghost of Tsushimassa raidataan ensi viikolla

25.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Ghost of Tsushima, raid Legends, Ghost of Tsushima: Legends, Sucker Punch

Ghost of Tsushimaan viime viikolla rantautunut yhteistyötila Legends heittää pelaajilleen kokonaan uudenlaisen haasteen ensi viikolla. Lokakuun 30. päivä peliin esitellään sen oma raid-tehtävä The Tale of Iyo, jossa kerralla neljä pelaajaa pääsevät koettelemaan koordinaatio- ja kommunikaatiokykyjään kolmen eri luvun merkeissä.

Kehittäjä Sucker Punch huomioi, että raidin pitäisi vaatia sen verran vankkaa yhteistyötä pelaajilta, ettei sitä ole mahdollista lähteä pelaamaan satunnaista peliseuraa löytävän ottelunmuodostuksen kautta. Kaverit täytyy siis saada itse kokoon, eikä hyvää varustautumistakaan kannata laiminlyödä. Sucker Punchilla suositellaan, että raidaajien varusteiden KI-taso on minimissään sata ennen pelaamisen aloittamista.

Kehittäjät suosittelevat, että raidiin kannattaa valmistautua läpäisemällä ensin kaikki tarinatehtävät ja pelaamalla sitten vielä Legendsin tehtäviä korkeammilla vaikeustasoilla.

Jo tälläkin viikolla Legendsiin on saatu toki uutta koettavaa. Tämä on tapahtunut jatkossa aina perjantai-iltaisin päivittyvän Weekly Challenge -järjestelmän myötä, joka tuo koettavaksi erilaisia tarina- ja selviytymistehtäviä erikoissäännöillä varustettuna. Myös ne on suunniteltu nimenomaan koettelemaan pelaajien kykyjä.

Mitä tulee Legendsin tähän asti keräämään suosioon, on Sucker Punch kertonut, että ensimmäisen viikonlopun aikana tilassa pelattiin yli kaksi miljoonaa peliä ottelunmuodostuksen välityksellä.

Ennen Legendsia Ghost of Tsushima oli yksinomaan yksinpelikokemus. Peli julkaistiin heinäkuussa ja saavuttii kolmessa päivässä reilun 2,4 miljoonan kappaleen myynnit.

Lähde: Sucker Punch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Tätä odotan kyllä innolla! Itse sain pääpelin tarinan vasta viime tiistaina läpi ja Legends on todella viihdyttävää ajanvietettä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sanokaa nyt että näissä grindeissä ei ole mitään trophyja mukana, pliis? Ei oikein kiinnostaisi jauhaa kun peli kuitenkin pääasiassa yksinpeli.

No, pleikkarilla sentään on se platina-trophy niin voi jättää helpommin nämä tällaiset hankkimatta. Häiritsee se silti tällaista, joka näiden kanssa tapaa värkätä. Mukavampi katsella pelilistaa kun on 100% mahdollisimman monessa pelissä.

Itse pelikin tietenkin pitäisi ensin hommata. Ei ole ollut kiire kun ollut muutakin pelailtavaa.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Onkos kellään täällä kokemuksia tästä moninpelistä? Mietteitä?

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku
Lainaus Turbomuna

Onkos kellään täällä kokemuksia tästä moninpelistä? Mietteitä?

Itse pelailin sitä kavereiden kanssa ja oli mukavaa pelattavaa.

Nostoja