Joko kaveriporukka on kasassa ja valmiina? Ghost of Tsushimassa raidataan ensi viikolla

Raiditehtävään suositellaan kunnollista valmistautumista.

25.10.2020 14:05

Ghost of Tsushimaan viime viikolla rantautunut yhteistyötila Legends heittää pelaajilleen kokonaan uudenlaisen haasteen ensi viikolla. Lokakuun 30. päivä peliin esitellään sen oma raid-tehtävä The Tale of Iyo, jossa kerralla neljä pelaajaa pääsevät koettelemaan koordinaatio- ja kommunikaatiokykyjään kolmen eri luvun merkeissä.

Kehittäjä Sucker Punch huomioi, että raidin pitäisi vaatia sen verran vankkaa yhteistyötä pelaajilta, ettei sitä ole mahdollista lähteä pelaamaan satunnaista peliseuraa löytävän ottelunmuodostuksen kautta. Kaverit täytyy siis saada itse kokoon, eikä hyvää varustautumistakaan kannata laiminlyödä. Sucker Punchilla suositellaan, että raidaajien varusteiden KI-taso on minimissään sata ennen pelaamisen aloittamista.

Kehittäjät suosittelevat, että raidiin kannattaa valmistautua läpäisemällä ensin kaikki tarinatehtävät ja pelaamalla sitten vielä Legendsin tehtäviä korkeammilla vaikeustasoilla.

Jo tälläkin viikolla Legendsiin on saatu toki uutta koettavaa. Tämä on tapahtunut jatkossa aina perjantai-iltaisin päivittyvän Weekly Challenge -järjestelmän myötä, joka tuo koettavaksi erilaisia tarina- ja selviytymistehtäviä erikoissäännöillä varustettuna. Myös ne on suunniteltu nimenomaan koettelemaan pelaajien kykyjä.

Mitä tulee Legendsin tähän asti keräämään suosioon, on Sucker Punch kertonut, että ensimmäisen viikonlopun aikana tilassa pelattiin yli kaksi miljoonaa peliä ottelunmuodostuksen välityksellä.

Ennen Legendsia Ghost of Tsushima oli yksinomaan yksinpelikokemus. Peli julkaistiin heinäkuussa ja saavuttii kolmessa päivässä reilun 2,4 miljoonan kappaleen myynnit.

Lähde: Sucker Punch

Lisää luettavaa