Joko luit huhtikuun ilmaisen Pelaaja-lehden? Tutustu myös artikkeleiden mobiilitaittoihin! / Uutiset / pelaaja.fi

Joko luit huhtikuun ilmaisen Pelaaja-lehden? Tutustu myös artikkeleiden mobiilitaittoihin!

21.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Ilmainen Pelaaja-lehti

Oletko jo lukenut huhtikuun Pelaaja-lehden? Koronapandemian aiheuttamien tuotantoteknisten syiden takia lehti julkaistiin vain digitaalisena – ja reiluuden nimissä kaikille ilmaiseksi!

Sisällöltään ilmaiseksi jaettava digilehti ei eroa tavallisesta painetusta lehdestä, ja tarjolla onkin tuttuun tapaan 68 sivun verran monipuolista ja ajankohtaista luettavaa peleistä ja pelimaailman kuulumisista. Digitaalisten kansien välistä löytyvät mm. jättihistoriikki Half-Lifen historiasta sekä ensitestit Wasteland 3:staIron Harvestista ja Desperados III:sta.

Luettavissa on myös keväiset suuravostelut peleistä kuten Doom Eternal, Animal Crossing: New Horizons sekä kannessakin komeileva Nioh 2..

Mikäli selaat verkkoa mobiililaitteella, lehden alla olevan upotetun version ohella voit lukea suurimmat jutut myös omissa pikkuruutuja varten tehdyissä mobiilitaitoissa. Lehti on luettavissa sekä ladattavissa Issuu-palvelusta

Mikäli haluat pysyä ajan tasalla pelimaailman kuulumisista, se on mahdollista myös tilaamalla paperisen lehden tulevat numerot täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Ei se vaan toimi. Suurin ongelma on ehkä fontissa. Se menee epäselväksi hyvin helposti kun katsoo puhelimella. Ja tämä ei ole pienen ruudun vika. Kun katson lehteä PC-näytöltäni joka on 35" 3440x1440 resolla 21:9 kuva suhteella, teksti on siinäkin epäselvää kunnes zoomaan sitä tuplaklikkauksella. Mikä mielestäni menee melkein saavutuksen puolelle. Puhelimella ei riitä edes tuplaklikkaus zoomi, pitää tehdä vielä sormilla erikseen.

Muutekin tuo mobiilitaitto ei oikein toimi. Tosin ei tietenkään kun lehden sivut ja asettelut eivät vain ole kuten ruudulla pitäisi. Se auttaisi jos tuplaklikki zoomi tekisi automaattisesti zoomauksen jossa kappale olisi ruudun leveyinen. Silloin se toimisi sentään luettavasti.

Suurin ongelma on silti tuo fontti. Sama on tällä saitillakin. Se kova, terävä ja ohut. Voitte katsoa minkä lähes tahansa saitin fontin ja se on joka paikassa pehmeämpi. Esim. Gamesindustry.bizin fontti pistää tyylinä pahemmaksi, mutta sekin on paksumpaa joten sitä on miellyttävämpi lukea.

Mutta joo. Sellasta pientä viilausta jos digijakelu on oikeasti se mitä haette.

Nostoja