Oletko jo lukenut huhtikuun Pelaaja-lehden? Koronapandemian aiheuttamien tuotantoteknisten syiden takia lehti julkaistiin vain digitaalisena – ja reiluuden nimissä kaikille ilmaiseksi!

Sisällöltään ilmaiseksi jaettava digilehti ei eroa tavallisesta painetusta lehdestä, ja tarjolla onkin tuttuun tapaan 68 sivun verran monipuolista ja ajankohtaista luettavaa peleistä ja pelimaailman kuulumisista. Digitaalisten kansien välistä löytyvät mm. jättihistoriikki Half-Lifen historiasta sekä ensitestit Wasteland 3:staIron Harvestista ja Desperados III:sta.

Luettavissa on myös keväiset suuravostelut peleistä kuten Doom Eternal, Animal Crossing: New Horizons sekä kannessakin komeileva Nioh 2..

Mikäli selaat verkkoa mobiililaitteella, lehden alla olevan upotetun version ohella voit lukea suurimmat jutut myös omissa pikkuruutuja varten tehdyissä mobiilitaitoissa. Lehti on luettavissa sekä ladattavissa Issuu-palvelusta

Mikäli haluat pysyä ajan tasalla pelimaailman kuulumisista, se on mahdollista myös tilaamalla paperisen lehden tulevat numerot täältä!

Lisää luettavaa