Joko moderni sota tympii? Battalion 1944 vie pelaajat takaisin toiseen maailmansotaan / Uutiset / pelaaja.fi

Joko moderni sota tympii? Battalion 1944 vie pelaajat takaisin toiseen maailmansotaan

3.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
15
Joko moderni sota tympii? Battalion 1944 vie pelaajat takaisin toiseen maailmans

Brittiläinen Bulkhead Interactive haluaa palauttaa toisen maailmansodan räiskintäpelit loistoonsa Battalion 1944 -pelillään.

Pulmanratkaisupeli Pneuma: Breath of Lifen kehittäjien muodostama studio on paljastanut kehitteillä olevan Battalion 1944 -verkkoräiskintäpelin. Battalion 1944:ssa räiskitään toisen maailmansodan tunnetuissa taisteluissa Call of Duty 2:n, Day of Defeatin ja Medal of Honorin kaltaisten klassikkoräiskintöjen hengessä. Battalion 1944:n kehittäjät lupailevat peliltään taitoon perustuvaa jalkaväkitoimintaa ja kilpapelaamista pelaajien muodostamissa pataljoonissa.

Battalion 1944:n kehitystyöhön haetaan vauhtia Kickstarter-kampanjasta. Joukkorahoituskampanjan tavoitteena on kerätä kaikkiaan 100 000 punnan potti pelin kehitystä varten. Battalion 1944:ää kehitetään pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Bulkhead Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Huoh, Normandia. Toinen maailmansota kiinnostaa suunnattomasti mutta ajatuskin Ranskan taisteluista väsyttää, koska vuosien 2002-2008 WW2-räiskyttelytulvan infernaalisuus on jättänyt lähtemättömän jäljen. Finnwars 2 olisi sen sijaan aikanaan kelvannut ja kelpaisi vieläkin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Joko moderni sota tympii? Ei, mutta futuristinen sota kyllä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tympii kaikki historialliset ja modernit ja muut sodat joissa pyssyjä käytetään.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Todellakin moderni sota tympii ja olen jo monta vuotta halunnut kunnon WW2-FPS:ää, mutta en sitten tiedä yltääkö tämä pikkustudion tekele ihan niihin odotuksiin mitä mulla on. Red Orchestra ei ainakaan yltänyt. Kuitenkin tämä on ensimmäinen Kickstarter peli, jota oikeesti kiinnostaisi kyllä tukea. Hiukanko ovat tahallaan laittaneet nimen sellaiseksi, että kun nopeasti lukee niin voi melkein nähdä Battlefield 1944 :D Itselleni ainakin näin tapahtui...

Jos DICE:n tuleva Battlefield sijoittuu toiseen maailmansotaan niin tämä peli jää kyllä niin helposti jalkoihin. Ainakaan Battlefieldin ei pitäisi enää yrittää modernia aikaa tällä pelimoottorilla, koska sama peli on jo nähty kahteen kertaan. 2142:llakaan tuskin tulee jatkoa, koska Battlefront. Joten pakkohan niiden on jotain muuta aikakautta tehdä ja mielestäni looginen steppi taaksepäin olisi sinne 1942:n jalanjälkiin. Olisiko se sitten Battlefield 1945, tiedä häntä. Jokatapauksessa jään mielenkiinnolla odottelemaan näitä molempia FPS-pelejä.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kyllähän tässä on kaipaillut pidemmän aikaa jo vanhoja kunnon WW2 pelejä. Joka puolella tuntuu nykyisin olevan vaan laserpyssyjä, robotteja jne... ainoat CoD:itkin jotka omasta mielestäni olivat/ovat hyviä sijoittuvat noihin WW maisemiin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Huomattavasti enemmän kiinostaa kun ei ole mitään seinillä juoksemista tai lentelyä

Käyttäjän BCRich kuva
BCRich
Lainaus Majur1

Ainakaan Battlefieldin ei pitäisi enää yrittää modernia aikaa tällä pelimoottorilla, koska sama peli on jo nähty kahteen kertaan. 2142:llakaan tuskin tulee jatkoa, koska Battlefront. Joten pakkohan niiden on jotain muuta aikakautta tehdä ja mielestäni looginen steppi taaksepäin olisi sinne 1942:n jalanjälkiin. Olisiko se sitten Battlefield 1945, tiedä häntä. Jokatapauksessa jään mielenkiinnolla odottelemaan näitä molempia FPS-pelejä.

Tai sitten kehittäjät yllättävät ihmiset tekemällä steampunk-Battlefieldin. Se ei itse asiassa kuulostaisi paskemmalta ajatukselta, mutta ei kai he sen vertaa mielikuvitusta osaa käyttää...

Mutta siis vastauksena otsikkoon: Kyllä. Moderni ja lähitulevaisuuden sota on tympinyt jo pidemmän aikaa. Täysin futuristinen sota taas ei nappaa yhtään, kun niissä on yleensä niin mitäänsanomaton se estetiikka. Paluu menneisyyteen olisi ihan tervetullut seuraava askel FPS-peleille. Saa nähdä mitä tästäkin pelistä tulee.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätähän se porukka on ainakin joltain osin huudellut, joten iskeekö nyt sitten oikeasti? Itse tajusin videota katsellessa, että oikeastaan juuri mikään fps ei iske erityisemmin. BF 1943 ja Bad Company 2 riittävät jos genre innostaa. Kyllähän tätä Battalionia kokeilla voisi mutta ei innosta näin alustavasti juurikaan. Enemmän ehkä mitä nykyaikaan sijoittuvat mutta tulevaisuuteen sijoittuvien suhteen on vähän aina pelistä kiinni mikä kiinnostaa ja mikä ei.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Vihdoinkin WW2-peli, nämä sci-pellet jo rupeaa kyllästyttään...

Käyttäjän Tuntematon kuva
Tuntematon

Moderni sekä futuristinen sota tympii jo pahasti. Ja eniten niissä sotilaiden kuolemattomuus. Lähietäisyydeltä 5 -7 kutia tappoon on omaan makuun jo aivan liikaa. Siksi kuolasin videolla ollutta pulttilukkoa!

Lainaus käyttäjältä zappah

Tätähän se porukka on ainakin joltain osin huudellut, joten iskeekö nyt sitten oikeasti?

Kyllä. Kyllä iskee oikeasti.