Joko on aika palata Keski-Maahan? Middle-earth: Shadow of War tupsahti julkisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Joko on aika palata Keski-Maahan? Middle-earth: Shadow of War tupsahti julkisuuteen

26.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Middle-earth: Shadow of Mordorin jatko-osan julkistaminen näyttää olevan käsillä. Amerikkalainen kauppaketju Target on lipsauttanut viikonlopun aikana julkisuuteen Middle-earth: Shadow of Warin aina sen mahdollisia kansikuvia ja ensimmäisiä yksityiskohtia myöten.

Ainakin Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle matkaava Shadow of War on julkisuuteen lipsahtaneiden ensitietojen mukaan seuraamassa edellispelistä tuttuja sankareita Talionia ja Celebrimboria, jotka päätyvät kamppailemaan avoimessa maailmassa nyt uuden valtasormuksen takomista tavoitellen. Tietysti edellispelissä loistanut Nemesis-järjestelmä on tekemässä myös paluuta ja sitä päästään käyttämään hyödyksi varsinkin linnoituksia valloitellessa.

Ilmeisesti myyntiin pelistä on tulossa perusversion rinnalla myös noin sadan dollarin hintainen Gold Edition, joka sisältää ainakin pelin kausikortin. Suunnitteilla Shadow of Wariin näyttäisi olevan kaksi Nemesis-järjestelmään ja kaksi tarinaan keskittyvää laajennusta.

Julkaisija Warner Brosin kiusoitteluista päätellen peli voisi paljastua mahdollisesti virallisesti 8. maaliskuuta.

Lähde: Kotaku, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Uuu, kelpaa! Shadow of Mordor oli suurta herkkua, Nemesis-järjestelmä teki asiat hyvin henkilökohtaisiksi. Pûgrish Thin Bones tulee aina ja ikuisesti olemaan suurimpia verivihollisiani

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nemesis kävi vähän tylsäksi kun niitä samoja vihollisia sai tappaa vähän väliä

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

edellinen peli oli hyvä mutta lyhyt. enemmän oltiin panostettu nemesis -järjestelmään. saisivat tehdä pitkän pelin ,eikä tehdä lyhyttä peliä ja rahastaa sillä. mikä kanssa vähentää pisteitä onse, että warner bros pakotti pelaajia antamaan hyvät pisteet, mikä taas ei ole kovin viisasta. kaikki muistaa kun ensimmäinen batman tuli.sitä ei saanut arvostella ennen kun peli oli julkaistu, vaikka se olikin hyvä peli. mutta en tykkää et kiusataan pelaajia. ilmeisesti niillä on kova luotto omaan peliinsä.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Loistavaa, juuri viime viikolla mietinkin, että jo on kumma kun ei ole kakkososasta kuulunut mitään! Mielestäni eka peli oli sopivan mittainen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hirveästi hehkutettu peli oli itselleni lopulta hieman laimea. Ainoa valopilkku oli nemesis-systeemi, joka sekin aukesi kunnolla vasta loppua kohden. Maailma oli niin masentavan harmaaruskea että jopa Gears of War on värikäs peli siihen verrattuna. Ja kyllä, tiedostan että Mordorin ei pidäkään olla mikään vehreä keto mutta silti.

Taistelu itsessään oli toimivaa ja hauskaa mutta ei sekään tuota kokonaisuutta itselleni "ihan ok"-menoa ylemmäs nostanut. Jatko-osa alelaarista, ellei sitten ole jotain erikoisempaa syytä ostaa aiemmin, esim. jos pelitulva on yhtäkkiä hiljentynyt ja backlogista ei löydy mitään kiinnostavampaa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kuhan lisäävät peliin lisää vaihtelevuutta, uusia maisemia ja kunnon set piece momentteja niin ostoon lähtee.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

En kyllä oikein ikinä ymmärtänyt tuo ensimmäisen osan suosiota, eikös se joitan palkintojakin kahminut? Mielestäni pelin maailma ja juoni oli melko tylsä ja harmaa. Pelattavuus oli kuitenkin ihan kohdillaan. Toivottavasti saavat tähän uuteen sitten hieman vaihtelua lisää, sekä juoneen että itse pelimaailmaan.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Liekö joku WB:n älli mutta tässä tuntuu olevan nimessä toistoa tyyliin Batman Arkham (Asylum, city, origins, knight)? Tosin yhdentekevää vaikka olisi Shadow of Gummi Bears jos vaan jatko-osat yhtään samantyyppisiä kuin ykkösosa niin säkkiin iskeytyy sellaisella voimalla että Melkoria ja Sauroniakin hirvittää.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eka osa oli ok. Nemesis systeemi vähän kantoi sitä. Ihme oikeastaan, että sitä eivät ole muut vielä mitenkään kopioinu. Yhdyn kanssa siihen, että se oli vähän turhan ruskeanharmaa ja joka paikka näytti samalta. Myös raivostutti joidenkin stealth-tehtävien instant fail state systeemi jos pelaaja nähdään. Mutta kokonaisuutena ok peli ja jatko-osa on tervetullut.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Todella laimea oli eka itselle ja kontrollit (ohjattavuus) aivan kamalat.