Joko on Fallout 4:n aika? Bethesdalta luvassa E3-lehdistötilaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Joko on Fallout 4:n aika? Bethesdalta luvassa E3-lehdistötilaisuus

10.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

The Elder Scrolls -pelisarjasta tutulla Bethesdalla näyttää olevan asiaa tulevan kesän E3-messuilla. Julkaisija on ilmoittanut, että ensimmäistä kertaa koskaan se on järjestämässä messujen yhteydessä kokonaan oman lehdistötilaisuustapahtumansa.

Tilaisuus järjestetään kesäkuun 14. päivä Hollywoodin uumenissa, jonne Bethesda on aikeissa kutsua lehdistön ohella myös muutamia onnekkaita faneja. Toki mikäli paikan päälle ei pääse, on tilaisuus nähtävissä suorana myös Bethesdan Twitch-kanavalta.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, millaista asiaa Bethesdalla voisikaan olla tapahtuman yhteydessä. Toiveikkaimmat odottavat varmasti kuitenkin tietoja niin seuraavasta Doomista kuin myös mahdollisesta Fallout 4:stä.

Tänä vuonna E3-messut starttaavat virallisesi kesäkuun 16. päivä ja kestävät kolme päivää. Sony, Microsoft, Electronic Arts ja Ubisoft eivät ole vielä vahvistaneet omia E3-aikataulujaan, joskin kyseiset yhtiöt järjestävät lehdistötilaisuutensa yleensä päivää ennen messualueen avautumista. Myös Nintendo saattaa tapansa mukaan järjestää messujen aikoihin oman verkossa nähtävän Direct-show'nsa.

Lähde: Bethesda Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

FALLOUT 4!
IMAGE(http://vignette4.wikia.nocookie.net/fallout/images/9/9e/Do-want.jpg/revision/latest/scale-to-width/223?cb=20130315115546)

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Veikkaanpa että pääpaino on uudessa Elder Scrolls -pelissä. Saatan toki olla väärässä, ja voihan olla että sen lisäksi julkistetaan Fallout 4, mutta Skyrimistä on jo kulunut sen verran aikaa että uutta varmaan pukkaa kohtapuoliin.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Helvetin siisti juttu jos sieltä tulisi Fallout 4. Ydinsodan jälkeinen Amerikka on aina mielenkiintoinen paikka, ja sinne palaa kyllä mielellään.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Ihanaa leijonat ihanaa

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Fallout 4 melko turvallinen veikkaus. En panisi pahakseni Skyrimin uusioversiota uusille konsoleille. Aina voi toivoa...

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

aiss...toivon, ettei ole Fallout 4, eikä uus Elder Scrolls, koska se meinaisi sitä, että joudun ostamaan uuden konsolin, enkä halua ostaa uutta konsolia.

Käyttäjän Frostramus kuva
Frostramus
Lainaus käyttäjältä CM761

Veikkaanpa että pääpaino on uudessa Elder Scrolls -pelissä. Saatan toki olla väärässä, ja voihan olla että sen lisäksi julkistetaan Fallout 4, mutta Skyrimistä on jo kulunut sen verran aikaa että uutta varmaan pukkaa kohtapuoliin.

Ööh.. Fallout 3:sta (2008) ja New Vegasista (2010) on kulunut vielä enemmän aikaa kuin Skyrimista (2011). Ja tässä välissähän on ollut Elder Scrolls Online (2014) joka on täyttänyt TES loren viimeaikoina. Itse veikkaan että Bethasda on sen verran fiksu, että ymmärtää nyt miten kovat kaks pelisarjaa brändinä niillä nyt on (Fallout ja Elder Scrolls) ja vuorottelee niillä jatkossa kuin kesä- ja talviolympilaiset, joka toinen vuosi ja neljän vuoden välein samaa sarjaa.

Itse olen toiveikas ja uskon että se olisi Fallout 4, koska eiköhän sitä ole kehitetty vähintään siitä asti kun Skyrim saatiin valmiiksi, ellei jo aikasemmin. Veikkaillut oikeastaan jo muutama viikko sitten, että E3:ssa julkistetaan Fallout 4 ja se ilmestyy todennäköisesti 2016. Hype on valmis.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Ne julkistaa uuden scfifi cyberpunk maailmaan sijouttuvan rpgn skyrim:in fallout:tin tyyliin.

Käyttäjän Oceans kuva
Oceans

Bethesda johtaja tulee lavalle ja ilmoittaa iloisin mielin "Fallout 3, Fallout New Vegas ja Skyrimin tulevat uusille konsoleille HD-versio, kiitos moi" Tuulettaen poistuu lavalta, eikä mitää muuta kertois. Sitä hajoomisen määrää :D

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

Bethesda johtaja tulee lavalle ja ilmoittaa iloisin mielin "Fallout 3, Fallout New Vegas ja Skyrimin tulevat uusille konsoleille HD-versio, kiitos moi"

Ööööö eikös kaikki nuo ole jo HDna ainakin itse aikoinaan pelasin HDMI kaapelilla nämä läpi konsolilla ennenkuin tulin uskoon ja ostin peli PCn ?