Joko viimein on aika? Kauniin kiiltävälle Project Carsille uusi julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Joko viimein on aika? Kauniin kiiltävälle Project Carsille uusi julkaisupäivä

16.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Useaan otteeseen julkaisunsa osalta siirtynyt autopeli Project Cars on saanut uuden ja toivottavasti tällä kertaa myös pitävän julkaisupäivän. Bandai Namcon jakelemana pelin pitäisi löytää tiensä Euroopassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 7. toukokuuta.

Myös jälleen yksi uusi traileri pelistä on tuotu hiljattain julki. Kuten odottaa saattaa, myös kyseinen video on täynnä kiiltäviä kilpa-autoja, mutta nyt tällä kertaa menoa vauhdittaa myös möreä miesääni. Seksikästä!(?)

Hyvityksenä toistuvista myöhästelyistä Project Carsin kehittäjä Slightly Mad Studios on luvannut, että peli tulee saamaan julkaisunsa jälkeen kuukausittain uusia ilmaisia lisäautoja ajettavaksi. Tiedossa ei vielä tarkkaan ole, kuinka kauan tämä anteliaisuus on kestämässä, mutta ainakin varmaa jo on, että yhtenä ensimmäisenä lisäsisältöautona peliin saadaan Furious 7 -elokuvasta tuttu Lykan Hypersport -kiesi.

Joskus tulevaisuudessa Project Cars on vielä määrä saada myös vielä Wii U:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Minkähän vuoden 7. toukokuuta? :D JOS peli saapuu vajaan kolmen viikon kuluttua, niin hetihän tämä pitää PS4:lle käydä lunastamassa.