"Jos PS3 epäonnistuu, syynä on että se on konsolien Mersu" / Uutiset / pelaaja.fi

"Jos PS3 epäonnistuu, syynä on että se on konsolien Mersu"

19.03.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
55

Sony-pomo Howard Stringer oli yllättävän suorapuheinen amerikkalaisessa CEO Exchange -tv-ohjelmassa, jossa haastatellaan merkittävien yhtiöiden johtajia.

Kun hänet haastettiin Wiin menestyksestä PlayStation 3:een verrattuna, hän vastasi: "Wii on mahtava laite, mutta se on suunnattu eri yleisölle. Jos PlayStation 3 epäonnistuu, syynä on että se on konsolien Mersu. PS3 tavoittelee eri yleisöä ja se voi laitteena olla mitä tahansa - kodin serveri, pelikone ja jopa tietokone", Stringer sanoi.

Blu-ray vastaan hd dvd -formaattisodasta Stringer antoi kärkevämpiä lausuntoja. "Myymme kolme kertaa enemmän kuin kilpaileva hd dvd. Meille tulee yksinoikeudella Disneyn ja Sonyn elokuvia, kun taas heillä on vain 15 tämän hetken 20 suosituimmasta elokuvasta - meillä on kaikki. Jossain vaiheessa Blu-ray voittaa tämän tuen ansiosta", Stringer ennusti.

"Hd dvd on vain siirtymävaiheen tekniikkaa. Heille tulee yksinoikeudella vain Universalin elokuvia. Joten onnea matkaan heille. Kun hittielokuvia julkaistiin viime vuonna, niitä tuli enemmän Blu-raylle."

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Tämähän on aivan totta. Ja sitten siitä voi päätellä että todellinen syy on se kun Sony ei osannut rakentaa oikeanlaista laitetta markkinoille. Jos Sony ei ole huomannut niin Mersu ei ole se yleisin auto joka tulee vastaan. Olikos se Suomessa tällä hetkellä Toyota?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Oikeastaa ihansama kuka voittaa Formaatti sodan. Ite pääasiassa pelailen niin en suuremmin edes kannata tuota elokuva puolta.

Saattaahan se ihan Stringerin ennustusten mukaan mennäkin. Blu Ray kumminkin on todella virheettömän kuvanlaadun omaava laite. HD DVD asema kuitenkin varmaan tulee pitämään hyvin pintansa, joten ei se ihan helpolla kuitenkaan luovu taistosta uskoisin. Vaikea kuitenkin tässä vaiheessa viellä ennustaa kuka sen loppupeleissä voittaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toyotahan se on! itseä ei kiinnosta nämä uudet DVD formaatit. Onhan jo sanottu monessa paikkaan, et ne on Hifisteille. En viitsisi maksaa 10e enemmän esim. Klick leffasta, vaikka hyvä olikin. Olisiian se elämys, mutta kalliiksi tulee. ehkä sitten kun tekniikkaa saa huomattavasti halvemmalla. PS: MIKS AINA ELEKTRONIIKKAA VERRATAAN AUTOIHIN?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Typerää vetää elokuvat yksinoikeus jupakkaan mukaan! tämä menee jo pakko pullan puolella...mitä vielä, lopettavatko nyt sitten kokonaan DVD leffojen julkaisun? jos se on Sonysta kiinni, niin kyllä. silloin siirryyn monen tapaan laittomuuksiin...

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Eli toisin sanoen PS3 on vaan liian kallis massoille? Onhan se ominaisuuksinsa nähden edullinen, mutta ei ihmiset halua maksaa turhasta potentiaalista jota ei vielä tarvitse. 700 Euroa on oikeasti iso raha monelle ihmiselle suomessa. Sony oletti, että ihmiset on valmiita maksamaan brandista mitä vaan. Tunteella ostavat fanipojat ovatkin, mutta ei normaali kahden lapsen perheenäiti... Itsekkin haluisin ostaa ja varaa olisi, mutta järki sanoo toistaiseksi ei.

Formaatti sota periaatteessa näyttäisi menevän Bue-raylle, mutta eihän se nyt ihan varmaa ole kuitenkaan. HD-DVD toimii kuitenkin PC:lle tällä hetkellä halvalla nopeasti. Itselleni ihan sama kumpi voittaa. Ärsyttää vaan kun on kaksi eri formaattia ja ei voi vaan ostaa toista :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"wii on suunniteltu eri yleisölle" - eikö wii juuri sen takia myy että se on suunniteltu kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Blu Ray kumminkin on todella virheettömän kuvanlaadun omaava laite."

HD DVD:llä on itseasiassa aivan yhtä hyvä kuva ja alkupään leffoissa kun Blue Ray leffoissa ei käytetty samaa pakkausta niin HD DVD leffojen kuva on/oli parempi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jenkit ovat olleet aina uskollisia omilleen"

Älä nyt kääntele ja väntele SonyFanboy päivää yöksi.

PS2 kyllä myis enemmän USA:ssa kuin Xbox ylivoimaisesti.

Nyt Xbox360 tosin myy paremmin kuin PS3.

Japanilaiset ne on jotka on miltei ainoastaan sisäänpäin lämpeneviä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ellei hintaa 200€-250€:lla tiputeta nopeasti niin toivon että PS3 ei menestyisikään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jos Sony ei ole huomannut niin Mersu ei ole se yleisin auto joka tulee vastaan."

Kyse ei nyt ollutkaan siitä mikä on yleisin auto. Et tainnut oikein ymmärtää tuota vertausta?

Nostoja