Activisionin maineikas lelupelisarja Skylanders ei ole saamassa uutta pääosaa tänä vuonna. Viimeisimmässä sijoittajapuhelussaan yhtiön edustaja on kertonut, että konsoleilla odotettavissa on seuraavien kuukausien aikana lähinnä vain uusien lelujen kaltaista sisältöä lokakuussa saapuneeseen Skylanders: Imaginators -peliin.

Tämä on ensimmäinen kerta Skylanders-sarjan yli viisivuotisessa historiassa, kun se pitää ainakin vuoden mittaisen tauon konsoleilla. Se voikin tulla tarpeeseen, sillä sarja ja sen edustama genre yleensäkin ovatkin jo tovin aikaa osoittaneet hyytymisen merkkejä. Disney vetäytyi viime vuonna esimerkiksi lelupelimarkkinoilta kokonaan, eikä Skylanders-sarjan pari viimeisintä pääosaa ole nekään enää räjäytelleet pankkeja vanhaan malliin.

Selvästi jonkinlaisessa arvossa Skylanders on edelleen kyllä Activisionille. Parhaillaan se on työstämässä mobiililaitteille uutta sarjaan kuuluvaa peliä, minkä lisäksi Netflix-animaatiosarja Skylanders Academy on sekin edelleen vielä jatkumassa. Nintendo Switch -pelaajat saavat hekin vielä oman versionsa Imaginatorsista.

Lähde: Polygon, Eurogamer

Lisää luettavaa