Joukko klassisia Hearthstone-kortteja muutosten kouriin – uusi laajennus saapuu ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Joukko klassisia Hearthstone-kortteja muutosten kouriin – uusi laajennus saapuu ensi viikolla

21.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Blizzard Entertainment on tekemässä joukon muutoksia klassisiin Hearthstone-kortteihin juuri ennen pelin seuraava Whispers of the Old Gods -laajennusta.

Muutoksia kokevat varsinkin niin muutamat druidi-hahmoluokan suosikkikortit, paljon voimaa omaavat neutraalit kätyrit sekä kätyreiden poistoon ja hiljentamiseen erikoistuneet klassikot. Muutokset voivat vaikuttaa niin korttien hintaan, voimaan kuin erikoiskykyihinkin.

Blizzardin mukaan yhtiö tekee klassikoihin muutoksia välttääkseen sen, että pelin eri osa-alueet alkaisivat polkea paikoillaan. Samalla se pyrkii myös varmistamaan sen, että pian lähestyvillä uusilla korteilla tuntuisi olevan tosiaan merkitystä pelissä, kun ne lopulta julkaistaan.

Kuvia muutoksista voi katsastaa uutiskuvan alta löytyvän gallerian välityksellä. Tarkemmin niistä voi lukea myös Hearthstonen kotisivuilla.

Mitä tulee Whispers of the Old Godsin saapumiseen, on se Blizzardin mukaan saamassa julkaisunsa Euroopassa 27. huhtikuuta. Laajennus kattaa kaikkiaan 134 uutta korttia. Sen myötä Hearthstone jakautuu virallisesti samalla kahteen eri peliformaattiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Hyvän näköisiä muutoksia. Druidin OTK poistuu ja moni aggro deck saa nerffiä. Big Game Hunterin nerffaaminen on tosin mielestäni hieman kyseenalainen, sillä se on toiminut hyvin noiden jättiläis minioneiden poistamisessa.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos
Lainaus käyttäjältä Kansalainen

Big Game Hunterin nerffaaminen on tosin mielestäni hieman kyseenalainen, sillä se on toiminut hyvin noiden jättiläis minioneiden poistamisessa.

Liiankin hyvin, ei ole järkeä pelata yli 7 powerin mörrejä jos niillä ei ole voimakkaita efektejä heti. Ja kun tulevassa laajennuksessa juuri nuo isot pahat jumalat ovat kaiken ytimessä (jos ei muuten niin teemassa) niin ihan järkevää että niille annetaan mahdollisuus. Ja Kyllä BGH edelleen toimii, ei vaan enää ole niin naurettavan halpa eikä enää lähes jokainen tournament deckki sisällä kahtaa kappaletta mokomaa.

Itse en enää Hearthstone jaksa pelata, meni kaikki mielenkiinto edellisen adventuren tietämillä, mutta striimejä ja turnauksia katson edelleen mielelläni. Ja nämä nerffaukset sekä uusi stantard tuovat kivasti vaihtelua :)

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Oikein tervetulleita nerffauksia kaikki.
Blade flurry koki rajuimman huononnuksen mutta onhan ne perusteet tuohonkin olemassa.

Tuo kokonaisuudessaan tämä uusi expansio (jonka loput kortit todennäköisesti paljastuu tänä iltana), wild/standard -jako sekä nämä nerffaukset tervetullutta muutosta koko peliin.

Nerffauksien yhteydessä myös huomioitavaa että nerffatuista korteista tulee saamaan disenchattaessa täyden arcane dust määrän. Henkilökohtaisen kokoelmani kannalta tämä tarkoittaa esim 1x golden molten giant = 1600, 2x golden keeper of the grove = 1600 jne... Plakkarissa olevan 5000 goldin lisänä noilla nerffauksista netottavalla dustilla saan todennäköisesti hankittua uuden korttisetin kaikki tarvittavat kortit... ja ehkäpä jotain puuttuvaa legendaarista classic setistäkin. :)