Joukko klassisia Hearthstone-kortteja muutosten kouriin – uusi laajennus saapuu ensi viikolla

Hearthstonen uusi laajennus on päivätty. Samalla Blizzard on kertonut tekevänsä joukon uudistuksia kalssisiin Hearthstone-kortteihin.

21.4.2016 14:43

Blizzard Entertainment on tekemässä joukon muutoksia klassisiin Hearthstone-kortteihin juuri ennen pelin seuraava Whispers of the Old Gods -laajennusta.

Muutoksia kokevat varsinkin niin muutamat druidi-hahmoluokan suosikkikortit, paljon voimaa omaavat neutraalit kätyrit sekä kätyreiden poistoon ja hiljentamiseen erikoistuneet klassikot. Muutokset voivat vaikuttaa niin korttien hintaan, voimaan kuin erikoiskykyihinkin.

Blizzardin mukaan yhtiö tekee klassikoihin muutoksia välttääkseen sen, että pelin eri osa-alueet alkaisivat polkea paikoillaan. Samalla se pyrkii myös varmistamaan sen, että pian lähestyvillä uusilla korteilla tuntuisi olevan tosiaan merkitystä pelissä, kun ne lopulta julkaistaan.

Kuvia muutoksista voi katsastaa uutiskuvan alta löytyvän gallerian välityksellä. Tarkemmin niistä voi lukea myös Hearthstonen kotisivuilla.

Mitä tulee Whispers of the Old Godsin saapumiseen, on se Blizzardin mukaan saamassa julkaisunsa Euroopassa 27. huhtikuuta. Laajennus kattaa kaikkiaan 134 uutta korttia. Sen myötä Hearthstone jakautuu virallisesti samalla kahteen eri peliformaattiin.

Lisää luettavaa