Joukkorahoitetun Indivisiblen kehitys lopetettiin – tukijoille luvatut päivitykset jäävät julkaisematta / Uutiset / pelaaja.fi

Joukkorahoitetun Indivisiblen kehitys lopetettiin – tukijoille luvatut päivitykset jäävät julkaisematta

11.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Indivisible, 505 Games, lakkautus, peruutus

Toimintaroolipeli Indivisiblen kehitys päättyy, julkaisija 505 Games kertoo.

Indiegogo-alustalla 1,5 miljoonan dollarin joukkorahoituksen kerännyt Indivisible julkaistiin vuosi sitten, mutta peli ei ollut vielä saanut kaikkea tukijoille luvattua sisältöä, kuten vierashahmoja ja tukijoiden luomia hahmoja. Kehitystyön lopettamisen taustalla on kehittäjä Lab Zero Gamesin sulkeminen studion sisäisten ongelmien vuoksi. Joukko studion työntekijöitä irtisanoutui pääsuunnittelija Mike Zaimontin väitetyn sopimattoman käytöksen vuoksi, mikä johti lopulta studion sulkemiseen.

Kehitystyön loppumisen myötä suunnitellut Indivisible-päivitykset jäävät julkaisematta. Indivisiblen viimeiseksi päivitykseksi jää ensi viikolla Switchille ilmestyvä New Game+:n ja saman sohvaana yhteispeluun sisältävä lisäys, joka tuo pelin Switch-version toiminnallisuuden samalla tasolle muiden versioiden kanssa.

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Mitäs sisältöä tämä peli nyt ei saa? Olisi kiva tietää, tukijat varmaan tietävät ja kiehuvat raivosta etteivät saa niitä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Tuloaan odottelivat tosiaan vielä ainakin vierashahmot ja muutamat tukijoiden suunnittelemat hahmot.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Positiivisena pointtina kuitenkin että peli on julkaistu ja toimiva, ei ihan kaikista joukkorahoituksista voi sanoa samaa.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus Marioysikax

Positiivisena pointtina kuitenkin että peli on julkaistu ja toimiva, ei ihan kaikista joukkorahoituksista voi sanoa samaa.

Tuon lisäksi myös erittäin hyvä metroidvania tyylinen seikkailu.
Harmi kyllä, että uusia hahmoja ei nähdä sillä ilmeisesti ainakin shovel knight ja shantae oli luvassa.

Nostoja