Jouluhitti päivittyy ennen joulua / Uutiset / pelaaja.fi

Jouluhitti päivittyy ennen joulua

10.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
11

Huippumenestynyt Gears of War päivittyy tekijöidensä mukaan ennen joulua. Päivitys parantaa muun muassa pelikuvan skaalautumista muille kuin laajakuvanäytöille. Lisäksi luvassa on muutamia pieniä parannuksia itse pelaamiseen ja sen sujuvuuteen.

- En halua kertoa tarkkoja yksityiskohtia, koska emme ole vielä saaneet päivitystä valmiiksi. Kerromme kuitenkin parannuksista foorumillamme mahdollisimman pian. Olen varma, että sen jälkeen saamme jälleen uusia huomautuksia siitä, minkä unohdimme tai jätimme tekemättä tässä päivityksessä, Epic Gamesin Mark Rein kertoi.

Gears of War on ollut yksi loppusyksyn puhutuimmista ja menestyneimmistä peleistä. Se nousi hiljattain myös Xbox Liven pelatuimmaksi peliksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On kyllä huippupeli, ei ole tullut pelattua mitään muuta tämän julkaisun jälkeen. Tuota Live puolta voisi kyllä silti hieman parantaa, varsinkin hostimisen kannalta. Toivottavasti tämä päivitys on myös tuota varten. Ja tulisi vaan pian myös uusia mappeja ladattavaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Viikon ehti pelata kunnes laite sanoi TILT. Takaisin tulee kuulemma joskus joulun jälkeen, kun on korjauksessa kuulemma ruuhkaa. Paljonkohan näitä Xbox 360:iä oikein hajoaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan mahtava tämä peli on jo nyt mutta onhan ne päivitykset aina kivoja.

Käyttäjän Simon Elo kuva
Simon Elo

GoWin nettipeli todella kaipaa korjausta. Useita kertoja hostina ollessa peli on jumittunut siihen, kun on yrittänyt käynnistää matsin. Siinä on kiva selitellä uliseville amerikkalaisteineille.

Toinen bugi liittyy moottorisahan käyttöön. Jos kummatkin vetäisevät samaan aikaan, vain toinen menehtyy. Selvinnyt jää hetkeksi sätkimään kuin sähköiskun saaneena. Ei hauskaa.

Cliffy B, be spiffy and give us an update, will ya?

Käyttäjän Wiineri kuva
Wiineri

Minä en jotenkin ole kaivannut ollenkaan päivitystä, olen ollut täysin tyytyväinen tähän näin. En ole tosin julkisilla servuilla pelannut koskaan, meillä on siihen ihan hyvä oma kiinteä peliporukka. Mutta jos jotain parannusta tulee, niin mikäs siinä, kyllä se minulle kelpaa.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Ostin XBOX 360:Gears Of War bundlen ja olen todella tyytyväinen nyt sai PS3:sen odotus jäädä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suosittelen ostamaan joulun pyhiksi jonkun toisenkin pelin. On nimittäin harmittavan vähän pelattavaa tuossa GoW:ssa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On kuulemma aikas lyhyt mutta onneks on hyllyssä Oblivion,NAM!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse jaksaa ainakin tahkota sen useampaan kertaan läpi ja etsiskellä Goc tageja ja kikkailla eri reiteillä ja tutkia ympäristöjä, on ne niin hienon näköiset! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"On kuulemma aikas lyhyt mutta onneks on hyllyssä Oblivion,NAM!!!"

Ei toi haittaa kun sen jaksaa pelata läpi väh. 2 kertaa läpi ja vielä väh. toiset 2 kaverin kanssa ja vaikka ne kaksi kertaa kolmen eri kaverin kanssa :P :D. GOW 4 EVER !!

Nostoja