Joulukuun Games with Gold -pelit vahvistettiin: lierosotaa ja SSX:ää tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Joulukuun Games with Gold -pelit vahvistettiin: lierosotaa ja SSX:ää tarjolla

26.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Joulukuu on käsillä ja näin ollen myös uusien Games with Gold -pelien on aika saapua saataville

Mikäli hallusta sattuu löytymään Xbox Liven kultajäsenyys, voi ensi viikosta alkaen Xbox Onelleen käydä lataamassa ilmaseksi Worms: Battlegroundsin . Xbox 360:llä vuorostaan heti joulukuun startatessa ladattavaksi saadaan seikkailupeli The Raven: Legacy of the Master Thief, jonka korvaa 16. päivä viimeisin SSX-lumilautailupeli.

Vielä ennen kuun vaihtumista Xbox Onelle ehtii latailla myös Chariotin ja Volgarr the Vikingin. Xbox 360:llä saatavilla on vielä myös Red Faction Guerrilla.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Volgarrin voisi käydä pistämässä listoille vaikken Onea omista mutta nyt tulikin sitten tuon SSX:n myötä kerrankin sellainen peli joka sekä kiinnostaa että ei vielä löydy hyllystä. Tosin tuon kiinnostuksen voisi kyseenalaistaa, sillä eikö tuon olisi jo ostanut jos se OIKEASTI kiinnostaisi? No, ehkä ne puheet tuon huonoudesta saivat ostopäätöksen venymään tänne asti ja saan nyt itse nähdä onko se oikeasti muka jotenkin huono. Tuo seikkailupeli ei kauhean erikoiselta taas vaikuta.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

Näistä ilmais peleistä oon ladannu 80% ja niistä oon pelannu ehkä puolia. Ihan hyvin saanu täytettyä boxin muistia noilla, vaikka itelle on suurin osa ollut "turhia" pelejä joita ei tuu varmaan koskaan ees pelattua :) Mutta ei mitään. Lisää vaan pelejä tänne! kyllä kaikki ilmanen on tervetullutta.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Minä en ole ihan kaikkia ladannu vaikka ilmaisia ovatkin, vain ne jotka kiinnostavat :p ladataan. Tuo SSX kiinnosta se menee kovolle ...

Nostoja