Suurten muinaisten ylipapille on taas töitä, sillä Zeboyd Games on paljastanut Cthulhu Saves Christmasin. Peli on tietysti seuraaja kahdeksan vuoden takaiselle Cthulhu Saves the Worldille, joka oli hilpeä retrohenkinen rooliseikkailu.

Zeboyd on ollut toistaiseksi vielä vähäsanainen uutukaisensa suhteen, mutta myös siihen luvataan mukaan vuoropohjaisia taisteluja sekä pöhköjä näkemyksiä sellaisista hahmoista, kuten Baba Yaga, Krampus ja Mari Lwyd. Pieniä elämäsimulaattorielementtejä on niitäkin tarjolla, sillä pelaaja pääsee hiomaan omaa ”R’lyehtionship”-tasoaan niin liittolaistensa kuin vihollisten kanssa.

Päämääränä seikkailussa olisi tietysti pelastaa Joulupukki, joka on joutunut Christmas League of Evil -ryhmittymän kaappaamaksi. Ainakin aluksi peli tuodaan vain pc:lle, mutta Zeboydilla on toiveena, että se pystyisi kääntämään luomuksensa vielä myös useammalle muullekin alustalle.

Viimeksi Zeboyd Gamesilta saatiin uutta pelattavaa Cosmic Star Heroinen muodossa. Saatavilla se on nykyisin niin pc:lle, PlayStation 4:lle, Vitalle kuin Switchille.

Lähde: Zeboyd Games

Lisää luettavaa