Jouluviikko tuplasi kotimaisen Next Car Game -romurallin tilaukset

Bugbearin Next Car Game ei kenties pärjännyt toivotulla tavalla Kickstarterissa. Ennakkotilausedut houkuttelivat kuitenkin pelaajia puoleensa hyvin jouluna.

4.1.2014 14:52

Viime jouluna suomalaista käsialaa oleva Reset-peli nappasi mukavan kasan pätäkkää kehitystään varten joukkorahoituksen avulla, mutta näemmä onni on ollut myöten myös muiden pelisudioiden kohdalla. Uuden uutta romurallipeliä työstävä suomalaisstudio Bugbear on ilmoittanut, että sen Next Car Game -projektin ennakkotilaukset tuplautuivat jouluviikolla.

Pelin kotisivujen mukaan Next Car Gamea on nyt tuettu ennakkotilauksilla yli 490 000 dollarin arvosta. Määrä ylittää jopa tavoitteen, jota Bugbear tavoitteli aiemmin viime vuonna Kickstarterin kautta ilman onnistumista.

Vauhtia pelin ennakkotilauslukuihin on saatu siitä, että Bugbear on alkanut jakaa tukijoille varhaista versiota pelistä kokeiltavaksi. Mikäli lahjoitus myös epäilyttää, voi pelin teknologiademoa kokeilla ilmaiseksi tilaamalla uutiskirjeen sen kotisivuilta.

Viime vuoden maaliskuussa julkisuuteen ensimmäistä kertaa tuotu Next Car Game on ollut Bugbearilla kehitteillä jo jonkin aikaa. Flatoutin, Destruction Derbyn ja Street Rodin inspiroima peli on ollut tarkoitus julkaista ainakin pc:lle, mutta mikäli hyvä rahoitusmenestys jatkuu, voi se kääntyä vielä myös muillekin alustoille.

Lähde: Bugbear

Lisää luettavaa