Journey-kehittäjien Sky: Children of the Light tukee aikanaan alustojen välistä pelaamista / Uutiset / pelaaja.fi

Journey-kehittäjien Sky: Children of the Light tukee aikanaan alustojen välistä pelaamista

21.01.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3
Journey, thatgamecompany, Sky: Children of the Light, Jenova Chen

Thatgamecompanyn perustaja Jenova Chen on paljastanut studion aikeista lisätä alustojen välinen pelituki Sky: Children of the Lightiin.

– Pelimme pyörii iPadilla ja pc:llä, ja tulevaisuudessa sen saa myös konsoleille. Android-versio [julkaistaneen] kuukauden sisällä. Jatkossa se tukee kaikkia alustoja. Ja pelasit peliä sitten PlayStationilla tai Switchillä, se tukee alustojen välistä pelaamista, Chen kertoo MCV:n haastattelussa.

Sky: Children of the Light on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan iOS-laitteille, mutta kehittäjät ovat maininneet suunnitelmistaan tuoda peli aikanaan myös pc:lle ja konsoleille. Tuoreen haastattelun mukaan pelaajien valitsemalla alustalla ei ole kuitenkaan merkitystä yhteisen sosiaalisen seikkailun kokemiseksi.

Pelissä seikkaillaan muiden pelaajien kanssa seitsemässä eri valtakunnassa, jotka kätkevät omat salaisuudet paljastettavaksi ja tutkittavaksi. Se on saatavilla toistaiseksi vain iOS-laitteille.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Toivon mukaan tulisi Pleikkarille ja pian. Paremmalla grafiikalla ja kontrolleilla kelpaisi pelata tuota.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus OsKu

Toivon mukaan tulisi Pleikkarille ja pian. Paremmalla grafiikalla ja kontrolleilla kelpaisi pelata tuota.

Sama homma. ThatGameCompany löi tämän kanssa kirveensä kiveen pahemman kerran, koska ulkoasu on jotenkin valju ja suttuinen jopa tehokkaammilla mobiililaitteilla. Toisekseen, jos tarkoitus oli tehdä pelistä lähestyttävämpi, niin miksi se sitten pyörii hyvin ainoastaan uusimmalla ja tehokkaimmalla raudalla? Lisäksi skaalaus hitaammille laitteille on ruminta mitä olen koskaan nähnyt. Pelistä hädin tuskin saa enää selvää, jos asetuksia joutuu laskemaan.

Kontrollit on myös kosketusnäytöltä pelattavalle 3D-pelille tyypillisen "ilmavat" ja lisäksi peli joutuu jatkuvasti turvautumaan ruudulla näkyviin tutorial-bokseihin, koska ruudun huiskiminen tällaisessa pelissä ei vaan ole intuitiivista. Ohjaimen kanssa tässä olisi kuin kotonaan ja riittäisi pieni puolihuomaamaton näppäinprompti kuten Journeyssä tehtiin.

Ja kuka oikeasti haluaa kokea tällaiset pelit vaikkapa kännykän tai edes tabletin pieneltä ruudulta?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Samaa mieltä ylempien kanssa. Ei kiinnosta pätkääkään joku näytön hiplaileminen ja vaikka ohjaimenkin yhdistäisi puhelimeen (kai sellainen nykyään onnistuu?), niin ei sittenkään.

Nostoja