JRPG-hälytys! Trails in the Sky -sarja saa jatkoa lännessä / Uutiset / pelaaja.fi

JRPG-hälytys! Trails in the Sky -sarja saa jatkoa lännessä

12.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Japanilaistudio Nihon Falcomin roolipelisarja Trails in the Sky saa jatkoa vielä lännessä. Vuoden 2017 puolella yhdysvaltalaisjulkaisija XSEED on luvannut tuoda Windows-koneille englanniksi The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 3rdin, joka onkin ainakin toistaiseksi viimeinen koskaan tehty Trails in the Sky -peli.

XSEED on aiemmin vastannut myös kahden ensimmäisen Trails in the Sky -pelin tuomisesta länteen. Sarjan toinen osa Trails in the Sky SC saatiin täällä Windows-koneille ja PSP:lle aiemmin viime vuonna, joskin pienen mutkan kautta. Ensimmäisen sarjan osan myynnit jäivät aikoinaan vähäisiksi lännessä, joten SC:n julkaisu ei pitkään ollut XSEEDille pääprioriteetti. Trails in the Sky -pelit tunnetaan myös runsaasta sisällön määrästään, miksi niiden vaatima lokalisointi on myös valtaisa urakka.

Ensimmäinen Trails in the Sky -peli nähtiin lännessä vuorostaan aika tarkalleen viisi vuotta sitten. Sen kunniaksi ensimmäinen osa onkin parhaillaan sekä PlayStation Storessa, GOGissa ja Steamissa 50 prosentin alennuksessa, kun taas SC on mahdollista napata vastaavista palveluista 30 prosenttia tavanomaista halvemmalla.

Kotimaassaan Japanissa Trails in the Sky the 3rd julkaistiin alunperin jo vuonna 2007 pc-pelinä. Myöhemmin se on idässä käännetty myös PSP:lle ja PlayStation 3:lle, minkä lisäksi versio Vitaa varten on myös ollut työn alla.

Ohessa muistutuksena englanninkielinen traileri Trails in the Sky SC:sta.

Myöhemmin tämän vuoden syksyllä ainakin Pohjois-Amerikassa nähdään vielä myös PlayStation 3:lla ja Vitalla The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II. Trails in the Skysta erillinen The Legend of Heroes -alisarja käynnistyi Euroopassa aiemmin tammikuussa, joten jatko-osan saapuminen tännekin on vielä myös mahdollista.

Lähde: XSEED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja