JRPG-ikonin seuraava suuraskel palasi parrasvaloihin – tältä Dragon Quest XI näyttää PS4:llä ja 3DS:llä

Dragon Quest XI:n on vahvistettu saapuvan Japaniin ensi vuonna. Asian kunniaksi pelistä on saatu uutta videomateriaali parissakin muodossa.

18.12.2016 01:43

Omaa rauhallista tahtiaan valmistuvasta japanilaisroolipeli Dragon Quest XI:stä on saatu uusi joukko tuoretta materiaalia ihasteltavaksi. Uusimmat videot ovat peräisin Japanissa tällä viikolla järjestetystä Jump Festa 2017 -tapahtumasta, jonka yhteydessä Square Enix on vahvistanut pyrkivänsä saamaan pelin Japanin markkinoille ensi vuodeksi.

Uusista videoista informaatiorikkain lienee sen alkuanimaatiota esittelevä pätkä, jossa nähtäville saadaan niin Dragon Quest XI:n Rotozetasiaksi kutsuttua maailmaa että myös joukko erilaisia hahmoja. Uutta pelikuvaakin on muissa videoissa tarjolla ja ne auttavatkin jälleen esittelemään erityisesti pelin PlayStation 4 -version eloisuutta ja 3DS-version erikoista 3D- ja 2D-grafiikkaa hyödyntävää tyyliä.

PS4:n ja 3DS:n lisäksi Square Enix on kertonut harkitsevansa pelin tuomista vielä myös Nintendo Switchille. Toistaiseksi Dragon Quest XI:tä ei ole vahvistettu vielä länteen. 

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa