JRPG-ikonin seuraava suuraskel palasi parrasvaloihin – tältä Dragon Quest XI näyttää PS4:llä ja 3DS:llä / Uutiset / pelaaja.fi

JRPG-ikonin seuraava suuraskel palasi parrasvaloihin – tältä Dragon Quest XI näyttää PS4:llä ja 3DS:llä

17.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Omaa rauhallista tahtiaan valmistuvasta japanilaisroolipeli Dragon Quest XI:stä on saatu uusi joukko tuoretta materiaalia ihasteltavaksi. Uusimmat videot ovat peräisin Japanissa tällä viikolla järjestetystä Jump Festa 2017 -tapahtumasta, jonka yhteydessä Square Enix on vahvistanut pyrkivänsä saamaan pelin Japanin markkinoille ensi vuodeksi.

Uusista videoista informaatiorikkain lienee sen alkuanimaatiota esittelevä pätkä, jossa nähtäville saadaan niin Dragon Quest XI:n Rotozetasiaksi kutsuttua maailmaa että myös joukko erilaisia hahmoja. Uutta pelikuvaakin on muissa videoissa tarjolla ja ne auttavatkin jälleen esittelemään erityisesti pelin PlayStation 4 -version eloisuutta ja 3DS-version erikoista 3D- ja 2D-grafiikkaa hyödyntävää tyyliä.

PS4:n ja 3DS:n lisäksi Square Enix on kertonut harkitsevansa pelin tuomista vielä myös Nintendo Switchille. Toistaiseksi Dragon Quest XI:tä ei ole vahvistettu vielä länteen. 

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Hieno ja hieno tunnelma pelissä.Toivottavasti tulee Switchille oma versio niinkuin on lupailtu.Yksi Harvoista Ps4:sen peleistä jotka kiinnostaa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Aika ovela ratkaisu esittää 3DS:lla alaruudussa retro 2D:nä pelinäkymä.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Ohhoh, näyttihän lupaavalta. Harvemmin JRPG -peleistä innostun, mutta tämä yhdessä Persona 5:n kanssa ovat kovassa odotuksessa, harmi vain että Dragon Questia todennäköisemmin joudutaan odottelemaan koska lokalisointi...

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Ostan heti kun ilmestyy Japanissa! Trailerin grafiikkakin jopa yllätti kauneudellaan (vaikka grafiikka on minulle hyvin toissijainen elementti).