Julkaisija: BioShock-universumissa riittää kertomattomia tarinoita / Uutiset / pelaaja.fi

Julkaisija: BioShock-universumissa riittää kertomattomia tarinoita

22.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Yhdysvaltalainen Irrational Games on kenties kadonnut suurempien pelistudioiden joukosta, mutta sen luomalla BioShock-sarjalla voi hyvinkin olla vielä tulevaisuus. Pelisarjan julkaisijana ansioitunut 2K Games on ottanut asian puheeksi pelisivusto Polygonille antamassaan lausunnossa, jonka perusteella BioShockeista ei välttämä tule jatkossakaan pulaa.

BioShock-universumi on edelleen rikas alusta monille kertomattomille tarinoille. Odotamme innolla tilaisuutta ottaa seuraavan BioShock-kokemuksen tutkintaan, 2K Games summasi.

2K kuvailee BioShockia erääksi sen rakastetuimmaksi ja arvostetuimmaksi sarjaksi. Yhtiössä painotetaankin, että se on käytännössä velkaa Irrational Gamesin perustajajäsen Ken Levinille ja tämän tiimeille työstä, jonka kyseinen miehitys on saanut sarjan parissa aikaiseksi.

Tähän mennessä BioShock-sarjasta on julkaistu kolme osaa. Irrational Games vastasi sekä alkuperäisestä BioShockista että viime vuonna nähdystä BioShock Inifnitesta. Vuonna 2010 julkaistun BioShock 2:n takaa löytyi sen sijaan 2K Marin.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tietenkin se on. Ulottuvuuksia on loputtomasti ja kaikki ovat erilaisia. ;)

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No selvähän se, ettei yksi kuluneen sukupolven suurimmista hitti-sarjoista vielä tähän kuole....kysymys kuuluukin riittääkö uusilla tekijöillä näkemystä ja mielikuvitusta luoda uusia tapahtuma-paikkoja, vai tyydytäänkö samoja vanhoja paikkoja kierrättämään osasta toiseen...eiköhän Rapture nyt ainakin ole koluttu kahdessa ensimmäisessä pelissä ja Infiniten DLC:ssä niin perusteellisesti, etteivät sen tylsän synkeille käytäville enää toivottavasti palaa. Toivottavasti seuraava kehitystiimi myös yrittäisi sitä heikointa osa-aluetta, eli itse räiskintää parantaa, tai vastaavasti vähentää.

Käyttäjän Pred kuva
Pred
Lainaus käyttäjältä Balnazzard

...eiköhän Rapture nyt ainakin ole koluttu kahdessa ensimmäisessä pelissä ja Infiniten DLC:ssä niin perusteellisesti, etteivät sen tylsän synkeille käytäville enää toivottavasti palaa. Toivottavasti seuraava kehitystiimi myös yrittäisi sitä heikointa osa-aluetta, eli itse räiskintää parantaa, tai vastaavasti vähentää.

Itse pidin Bioshockin räiskintä mekaniikoista, varsinkin Infinitessä, missä se oli melkein täydellistetty.
Ja joo, toivottavasti Raptureen ei enään palata.
Oisko System Shock rebootti mitään? :D

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Mitä todennäköisemmin Irrationalin vanhat työntekijät siirtyvät 2K Mariniin ja seuraavan Bioshockin kehittää 2K Marin :) IMO

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Josko ne samalla keksis näihin jotain muutakin pelattavaa kun palomiesten ampuminen jollain väsyneellä tussarilla. Mielenkiintoinen maailma jossa olis mahdollisuuksia vaikka mihin. Hukattu mahdollisuus, ankee peli.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jokaisesta Bioshockista olen nauttinut suuresti, ja odotan mahdollista seuraavaa osaakin kuin kuuta nousevaa, vaikka kehittäjänä ei olisi Irrational. 2K Marin on tehnyt jo yhden täysin pätevän Bioshock-pelin. Nyt vaan joku uusi idea kehitteille, niin eiköhän sieltä irtoa toinenkin. Kysymysmerkkinä on itselläni se, että löytyykö käsikirjoituspuolelta ihan niin taitavaa väkeä kuin Irrationalilta.

Käyttäjän Rafael_Ninja kuva
Rafael_Ninja

Toivottavasti tekevät lisää. Vastikään Infiniten läpäisseenä ja sarjaan myöhäisheränneenä ihastunut tietysti janoan lisää. Ykkönen ja kakkonen vielä pelaamatta, mutta äkkiäkös nekin on pelattu "alta pois". :)