Julkaisija: ”Grand Theft Auto -uusioversiot eivät ole mahdottomuus”

Julkaisijajätti Take-Two ei varsinaisesti sulje pois Grand Theft Auto -uusintajulkaisujen mahdollisuutta.

19.5.2016 08:00

Grand Theft Auto -kehittäjä Rockstar saattaa vielä joskus julkaista hittisarjan vanhemmat osat uudelleen nykysukupolvelle.

Kissa nostettiin pöydälle studion emoyhtiö Take-Two Interactiven eilisessä talouskatsauksessa, kun yleisön jäsen kävi utelemaan mahdollisista uusioversioista pelitalon toimitusjohtaja Strauss Zelnickiltä. Zelnickin mukaan päätösvalta asiassa on pelit kehittäneellä studiolla, mutta mies itse ei käynyt kieltämään uusintajulkaisujen mahdollisuutta.

– Emme tekisi mitään, mikä ei näyttäisi hyvältä ja ilahduttaisi kuluttajia. Emme ole yhtiö, joka tekee päätöksiä myyntituotot päällimmäisenä mielessä, Zelnick pohti uusioversioiden potentiaalia.

Grand Theft Auton hurjien myyntilukujen valossa lienee päivänselvää, että peliliike olisi tuottoisa kaikille osapuolille, mutta pelkät numerot kalpenevat Zelnickin mukaan muiden huolenaiheiden rinnalla.

– Innostaisiko se pelaajia, olisivatko he siihen tyytyväisiä, esittäisikö se meidät hyvässä valossa? Jos vastaus on ei, kieltäytyisimme projektista vaikka voisimmekin tienata sillä rahaa, mies selitti.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa