Take-Two Interactive on ryhtynyt poikkeuksellisiin toimenpiteisiin Borderlands 3 -vuotojen kitkemiseksi.

Suosittu Borderlands-tubettaja SupMatto kertoi tuoreessa videossaan saaneensa äskettäin vierailun Take-Twon palkkaamilta yksityisetsiviltä, jotka tutkivat SupMatton julkaisemien Borderlands 3 -tietojen lähteitä. SupMatto kertoo videolla paljastaneensa kanavallaan virallisesti julkistamattomia tietoja Borderlands 3:sta, mutta kertoo saaneensa tiedot käsiinsä rehellisesti tutkimalla.

Pelisarjan julkaisija 2K Games kuitenkin epäilee SupMatton hyödyntäneen haavoittuvuutta Twitch-suoratoistopalvelussa tietojen saamiseksi. Yhtiön julkaiseman lausunnon mukaan se on tutkinut SupMattoa epärehellisestä toiminnasta jo pidempään. IGN-julkaisulle annetun lausunnon mukaan yhtiö on tutkinut SupMattoa kymmenen kuukauden ajan. Sen mukaan tubettajan uskotaan toimineen epärehellisesti ja hyötyneen myös taloudellisesti vuodoista. IGN:n tietojen mukaan myös Twitch ja keskustelupalvelu Discord tutkivat SupMatton toimintaa.

-Hän on jakanut tilanteesta epätäydellistä ja joissain tapauksissa virheellistä tietoa, 2K:n lausunnossa todetaan.

-Monet hänen toimistaan olivat laittomia, jonka lisäksi ne vaikuttivat myös negatiivisesti muiden peliä odottavien sisällöntuottajien ja fanien kokemukseen.

SupMatto kertoo pitävänsä tapauksen seurauksena taukoa YouTubesta ainakin toistaiseksi.

-Suunnitelmani on katsoa miltä minusta tuntuu syyskuussa, tubettaja kertoo videollaan Borderlands 3:n julkaisuun liittyen.

-En tiedä haluanko pelata peliä. En tiedä haluanko tehdä videoita.

Borderlands 3 julkaistaan 13. syyskuuta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa