Verkkoräiskintäpeli LawBreakers on jäänyt pettymykseksi pelin julkaisijana toimineelle Nexonille. Korealaisyhtiö on myöntänyt odottaneensa peliltä paljon ja näin ollen sen nykyisen tilikauden kolmannen kvartaalin menestys jäi Pohjois-Amerikassa toivottua heikommaksi.

Epäonnesta Nexon ei kuitenkaan syytä varsinaisesti itse peliä tai esimerkiksi sen markkinointia. Ensisijaiseksi syyksi se nostaa nimittäin julkaisun ajankohdan, joka osui samoille tienoille PlayerUnknown’s Battlegroundsin ilmaantumisen kanssa. Nexonilla nähdäänkin, että Battlegroundsin myötä markkinat ovat olleet kovia ensimmäisen persoonan räiskintäpeleille ja erityisesti juuri LawBreakersille.

Pc:lle ja PlayStation 4:lle saatavilla oleva LawBreakers on ollut ulkona elokuun alusta alkaen kustantaen oletuksena noin 30 euroa. Se ei varsinaisesti saanut huonoja arvosteluja, mutta siitä huolimatta pelin pelaajamäärät ovat olleet kehnolla tolalla. Steam-dataa keräävän Steam Database -sivuston mukaan pelillä on viime päivinä ollut parhaimmillaan pc:llä vain vajaat sata yhtäaikaista pelaajaa.

Kehittäjä Boss Key Productions on yrittänyt viime aikoina puhaltaa peliin eloa niin alennuksin, ilmaisviikonlopuin kuin erikoistapahtumin. Ilmaista sisältöäkin siihen on saatu, eikä päivittelyn pitäisi loppua vielä siihen.

Lähde: Nexon, Steam Database

Lisää luettavaa