Julkaisijat hylkäsivät pelin naispäähahmon vuoksi / Uutiset / pelaaja.fi

Julkaisijat hylkäsivät pelin naispäähahmon vuoksi

20.03.2013 // Kirjoittanut: Aleksi Kauhanen
25

Vaikka Lara Croftin uudelleenlämmittely keikkuukin myyntilistojen kärjessä, pelijulkaisijat eivät usko sankarittarien vetovoimaan. Useammat julkaisijat hylkäsivät Remember Me -pelin vain siksi että sen pääosassa on nainen ennen kuin Capcom otti pelin talliinsa.

Pelin pääsuunnittelijan Jean-Max Morrisin mukaan naispuolinen päähenkilö oli luonnollinen valinta jo kehitysprosessin alussa. Julkaisijat kuitenkin kommentoivat naispäähenkilöä seuraavasti:

- Me emme halua julkaista peliä, koska se ei tule menestymään. Pelissä ei voi olla päähenkilönä nainen, hänen tulee olla mies. Ette voi asettaa miespuolista pelaajaa tilanteeseen, jossa hän suutelee toista miestä. Se voi tuntua pelaajista oudolta.

Remember Me julkaistaan Euroopassa 7. kesäkuuta Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleille ja pc:lle. Lue itse pelistä lisää täältä.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No on aika suppee ajatusmaailma joillain julkasijoilla.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Ai ei naispäähahmot kiinnosta? Sitten minulla on jotain kerrottavaa näille julkaisijoille. . .

Käyttäjän RaksuKrum kuva
RaksuKrum

Yllättävää, ja niin masentavaa nykyaikana. Elokuvat kun ovat täynnä erinomaisia naistoimintasankareita, milloinkohan jotkut pelijulkaisijat tulisivat samaan kelkkaan. Ja siis, mitä, miespelaajaa ei saa asettaa tilanteeseen missä tämä joutuu suutelemaan toista miestä? Mass Effect -pelissä tämä on ihan validi vaihtoehto, ja hurraa sille ;O)

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

No mitä ihmettä nyt taas. En ymmärrä tätä hössötystä miksi ei päähahmo voi olla nainen. Lara Croft on hyvä esimerkki että toimii se niinkin, mutta toinen hyvä esimerkki on Faith Mirror's Edgestä. Faith kuuluu kyllä omien pelihahmojen parhaimmistoon.

Käyttäjän Yaki kuva
Yaki

Ei voi muuta kuin ihmetellä näin nykyaikana.. Surullinen ja erittäin raivostuttava ajatusmaailma kyllä nyt on joillae julkaisijoilla.

Lainaus

Ette voi asettaa miespuolista pelaajaa tilanteeseen, jossa hän suutelee toista miestä. Se voi tuntua pelaajista oudolta.

Mutta naispuolisen pelaajan voi asettaa tilanteeseen, jossa hän suukottelee naisia. Pfft.
.. Ainiin, eiväthän naiset pelaa ollenkaan. >:O

Käyttäjän MidderOne kuva
MidderOne

Voi huoh.. Jos peli on muuten hyvä niin varmaan aika sama kumpi osapuoli nyt sitten on se päähahmo..

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ymmärrän kyllä julkaisijoitakin tässä asiassa. Bisnestä on vähän ikävä alkaa tekemään pelillä mikä ei tule menestymään. Suurin osa toimintapelien päähahmoista on ihan siitä syystä miehiä että se toimii monen pelaajan ajatusmaailmassa paljon paremmin.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Eihän se nyt sukupuolesta riipu onko peli huono. Mies tai nainen ei sillä ole väliä. Tosin kun on romantiikasta kyse, niin se pitäisi pitää poissa peleistä.
[quote='käyttäjältä RaksuKrum']Mass Effect [quote]
Paitsi, että Mass Effect on sontaa. :)

Lainaus käyttäjältä Cerker

Faith Mirror's Edgestä. Faith kuuluu kyllä omien pelihahmojen parhaimmistoon.

Enpä tiedä. Aika sieluton hahmo se oli kuten jostain CoD-pelistä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itsellä ei ainakaan ole mitään sitä vastaan että pelaamani hahmo on viehkeä neitokainen siilitukkaisen muskelimasan sijaan.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Seuraavassa gtaassa vois olla shemale pääosissa. Veikkaan ettei myis silti hirveesti huonommin.:P