Julkaisupäiviä ja videoita tulvii: Draculan paluu, potkupalloa, Shadow Warrior, tunnelmallinen sade / Uutiset / pelaaja.fi

Julkaisupäiviä ja videoita tulvii: Draculan paluu, potkupalloa, Shadow Warrior, tunnelmallinen sade

21.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Saksan Gamescom-messut ovat alkaneet, mikä on erityisesti näkynyt julkaisupäivien vyörynä. Tänään yksinään tietoon on tullut ainakin nyt niin Rainin, Shadow Warriorin ja uuden Pro Evolution Soccerin sekä Castlevanian julkaisutiedot.

Mainituista peleistä ensimmäisenä jakeluun ehtii PES 2014, jonka Konami on tuomassa Euroopassa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle syyskuun 19. päivä. Pian tämän jälkeen pc:llä nähdään Shadow Warrior, jonka julkaisu tapahtuu syyskuun 26. päivä.

Hieman pidempään saamme odotella PlayStation 3:n tunnelmallista Rainia, joka julkaistaan Euroopassa 2. päivä lokakuuta 13 euron hintaisena. Castlevania: Lords of Shadow 2:ta pitää tosin odottaa vieläkin pidempään, sillä peli saapuu Euroopassa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle helmikuun 27. päivä.

Ohessa videomateriaalia kustakin tuotoksesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jalkapallo valintani on tänä vuonna PES. Viime vuosina oon tahkonnu FIFA 10, 12 ja 13. Viimeisin pelaamani PES 2010 ei tyydyttänyt, vaikka Platinum Trophyn siitä hommasinkin. Odotukset on suuret tätä tulevaa Pessiä kohtaan.

Huvittaa hieman ko Celtic pelaa tuossa PES 2014 trailerissa Mestareiden Liigaa ko oikeassa elämässä sillä tekee tiukkaa päästä koko liigaan. Pitääpä muuten mennä kattomaan noita ML karsintoja kun vielä vähän aikaa pelaavat tänään.

Käyttäjän Nior kuva
Nior

Byäää... Vielä yli puoli vuotta LoS kakkoseen, interwebin vanhempien tietojen mukaan julkaisuhan ois käsittääkseni pitänyt olla tämän vuoden loppupuolella mutta EI SITTEN. Noh, paljon tulee hyviä pelejä sitä ennen ja koska mercury steam veti homman kotiin ykkösellä niin voisin sanoa että hyvää kannattaa odottaa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Castlevania kyllä kiinnostaa, sain juuri läpäistyä 3DS:n Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Faten. Eihän se mitään suurta taidetta oli, mutta sen verran viihdyttävä, että mielenkiinto heräsi Lords of Shadowin muita osia kohtaan. Kunhan nyt ensiksi ykkönen ilmestyisi PC:lle (Wikipedian mukaan tämän kuun lopulla), sen jälkeen voisin kokeilla kakkosta.