Julkistuksia tiedossa - mitä uutta Nintendo paljastaa? / Uutiset / pelaaja.fi

Julkistuksia tiedossa - mitä uutta Nintendo paljastaa?

13.01.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Nintendo-kansan on jälleen aika kokoontua yhteen. Japanilaispelitalo lähettää vuoden ensimmäisen Nintendo Direct -verkkolähetyksensä huomenna keskiviikkona 14. tammikuuta, joten horisontissa häämöttää uusia peliuutisia.

Lähetys käynnistyy huomenna kello 16:00 Suomen aikaa, ja se keskittyy kertoman mukaan kevään aikana ilmestyviin 3DS- ja Wii U -peleihin. Rajauksesta huolimatta lähetyksessä saatetaan tuttuun tapaan nähdä myös muita peliuutisia.

Nintendon julkaisulista näyttääkin tällä hetkellä varsin tyhjältä, sillä Captain Toad: Treasure Trackerin ilmestyttyä yhdelläkään pelitalon tulevalla pelillä ei ole virallista julkaisupäivää Euroopassa.

Lähetystä voi seurata huomenna täältä.

Edellisessä Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo julkisti muun muassa 3DS:lle saapuvan The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D:n.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Julkaisupäivät New 3DS:lle ja Mario Kart 8 DLC:lle, Star Fox -pelikuvaa ja yllättäviä pelijulkistuksia. Kiitos!

Käyttäjän Drangna kuva
Drangna

Nintendo kyllä lyö pelitarjontaansa kuntoon, varmasti tänäki vuonna tulee kovia pelijulkasuita...pitäskö iteki hakee se wiiU, toimiiko siinä netflix ? :D

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä Drangna

toimiiko siinä netflix ?

Toimii.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Itse suosin käyttämään twitchiä, UK:lta löytyy myös striimi ettei tarvitse kestää kauheita dubbauksia ja striimin laatu ei heitä eikä katkea niin helposti www.twitch.tv/NintendoUK

Lainaus käyttäjältä Drangna

Nintendo kyllä lyö pelitarjontaansa kuntoon, varmasti tänäki vuonna tulee kovia pelijulkasuita...pitäskö iteki hakee se wiiU, toimiiko siinä netflix ?

Wii U ei ole lähtenyt mukaan tuohon olohuoneen valtias -kilpailuun, joten mitään kummempia DVD, DLNA tai verkkopalvelutukia kauheasti ei ole, perus netflix ja youtube, crunchyroll tulossa joskus keväällä. Tosin internet selain tuossa laitteessa tuntuu olevan aivan mahtavaa tuotosta, vaikkei flash tai silverlight toimi, niin HTML5 videot pyörivät aina. Katsellut että jotkut tykkäävät mielummin käyttää youtubea laitteen selaimella dedikoidun softan sijaan, koska videota voi katsella samalla kun selaa muuten nettiä.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Aika heikkolta tuntuu tuo WiiU:n tuleva tarjonta. Olisin odottanut että olisi ollut jotain uusia julkistuksia WiiU:lle, mutta tässä ei tullut kuin yksi ja sekin vain nimellinen "tälläinen on tulossa". Ihme jos 2016 E3:ssa ei tule ensi-ilmoitusta WiiU:n seuraajasta. Onhan sieltä vielä pelejä varmasti tulossa, mutta tahti hiukan liian verkkainen. Onko alkuvuonna tulossa mitään? Zelda ja Xenoblade menee varmasti loppuvuodelle.