Julkistusruuhka odotettavissa? Myös Final Fantasy -julkaisijalta luvassa E3-tilaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Julkistusruuhka odotettavissa? Myös Final Fantasy -julkaisijalta luvassa E3-tilaisuus

23.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Kesän E3-messuista on kovaa vauhtia tulossa tavanomaista kiireisimmät erilaisten lehdistötilaisuuksien suhteen. Vasta helmikuussa julkaisija Bethesda ilmoitti pitävänsä tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman E3-pressitapahtumansa, ja nyt myös Square Enix on vahvistanut järjestävänsä tänä vuonna oman julkisesti nähtävillä olevan tapahtumansa.

Tavanomaisesti suurempia lehdistötilaisuuksia on E3:n alla sovittu odottaa enää lähinnä Sonylta, Microsoftilta, Electronic Artsilta ja Ubisoftilta. Viime aikoina Nintendokin on tyytynyt tekemään E3-julkistuksensa Direct-verkkolähestystensä voimin.

Square Enixin osalta lehdistötilaisuus on luvassa 16. kesäkuuta kello seitsemältä illalla Suomen aikaa. Tiedossa ei vielä ole, mitä kaikkea luvassa onkaan, mutta oletettavasti ainakin jonkinlaista Deus Ex- ja Final Fantasy -asiaa saadaan vielä esille. Show'ta pääsee seuraamaan suorana ympäri maailmaa niin Twitchin kuin YouTubenkin välityksellä.

Itse varsinaiset E3-messut starttaavat tänä vuonna myös juurikin kesäkuun 16. päivä ja kestävät kolme päivää. Tavanomaisesti Microsoft, Sony, Electronic Arts ja Ubisoft ovat pitäneet omat lehdistötilaisuutensa noin päivää ennen messuhallien virallista aukeamista. Bethesdan osalta lehdistötilaisuus olisi vuorostaan luvassa Suomen aikaan 15. kesäkuuta kello viideltä aamulla. 

Lähde: Square Enix Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Square pls, Kingdom Hearts III ja Final Fantasy XV kamaa.

Käyttäjän DoomiPeikko kuva
DoomiPeikko

Itseä kiinnostaisi kuulla jotain id Softwaren suunnalta, Doom 4 kutkuttelee meikäläistäkin. Lisäksi makiata olisi kuulla lisää Rock Band 4:sta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttävät varmaan sen vuosia vanhan Final Fantasy teknologia demon ja trollailee taas yhdellä FF7:lla joka ei ole remake.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Sen Final Fantasy VII julkistuksen oli tarkoituskin saada mölyä aikaan faneissa. Nyt tulee sen oikean remaken vuoro.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Toivotaan Kingdom Heartsia ja Final Fantasyä tälle vuodelle. On kova tarve kunnon jrpg:lle PS4:n puolella. En jotenkin pysty palaamaan PS3:n pariin pelaamaan Tales offeja sun muita.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus käyttäjältä Nikotiini

Toivotaan Kingdom Heartsia ja Final Fantasyä tälle vuodelle. On kova tarve kunnon jrpg:lle PS4:n puolella.

Niinpä!!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Loistavaa. FfXV ja KH3 infoa onkin jo odotettu.

Käyttäjän tompsu89 kuva
tompsu89

Kyllähän näitä lisätietoja Kingdom Hearts III:ta ollaan odotettu :D Viime kesänä tuli valvottua yön yli katsoen E3 messuja ja nyt todellakin toivon että jotain uutta saisimme.Ennen kaikkeaan tarinat,maailmat ja mahdollinen julkaisupäivä.

Ja aika lailla odotan myös tuota Kingdom Hearts Dream Drop Distancenin huhuttua ReMasterd versiota.Huhuissa vielä povataan pelin ilmestyvän jopa Pleikka kolmoselle :P Kuulostaa aika hölmöltä 3DS peli kääntää isonpelikonsolin puolelle.Tosin kyllähän Chain of memories käännettiin GBA:sta näppärästi PS2:lle :D
Jollakin lailla mielessä ovat olleet myös mahdolliset Kingdom Hearts 1.5 ja 2.5 HD ReMixien kääntäminen PS4:lle ja XBOX:lle.KH3:en uutisia odotan kuitenkin paljon enemmän.

Nostoja