Julman Gods Will Be Watchingin tekijät vievät meidät loppukuusta baaritiskille

Rujon Gods Will Be Watchingin tehnyt Deconstructeam tuo tammikuun lopussa saatavilla huomattavasti rauhallisemman The Red Strings Clubin.

9.1.2018 20:35

Devolver Digitalin ja Deconstructeamin uusi seikkailupeli on hivuttautumassa piakkoin Steamiin. Tammikuun 22. päivä sukeltamaan päästään The Red Strings Clubiin, joka ainakin näin ensialkuun saapuu on kehitetty vain Windows-koneille.

Deconstructeam on vastannut aiemmin rajun puoleisen Gods Will Be Watchingin kehittämisestä, mikä on jossain määrin nähtävissä The Red Strings Clubissa. Myös uutukainen on varsin yksityiskohtaisella pikseligrafiikalla ja tieteispäällysteellä tehty hyvin tarinapohjainen seikkailu, mutta samalla sen tyyli ja tunnelma tuntuvat muuttuneen. Jatkuvasti uhmaavan ruman kuoleman sijaan aikaa kun vietetään muun muassa baaritiskillä asiakkaita palvellen ja jututtaen, geneettistä savenvalantaa tehden ja valepuheluja järjestellen.

Oletushinnaksi The Red Strings Clubille on napsahtamassa 15 euroa. Ennakkoon sitä kaupitellaan 20 prosentin alennuksella ja etuna päälle tarjotaan ilmaista Gods Will Be Watchingia.

Lisää luettavaa