Jumalat ja hirviöt ottivat uuden muodon – Ubisoft esitteli ja päiväsi Immortals Fenyx Risingin / Uutiset / pelaaja.fi

Jumalat ja hirviöt ottivat uuden muodon – Ubisoft esitteli ja päiväsi Immortals Fenyx Risingin

10.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Gods & Monsters, Immortals Fenyx Rising, ubisoft, julkaisupäivä

Gods & Monsters -nimeä aiemmin kantanut Ubisoftin uusi toimintaseikkailupeli Immortals Fenyx Rising on palannut julkisuuteen. Ubisoft Quebecin luomus sai suuren esittelyn osana tuoretta Ubisoft Forward -lähetystä, jossa pelin tyyliä valaistiin useammallakin pelikuvanäytteellä.

Kuten jo aiemmin sopi odottaa, on Immortals Fenyx Rising kreikkalaisesta mytologiasta ammentava avoimen maailman seikkailu. Käytännössä tämä tarkoittaa matkaa värikylläiselle Golden Isle -saarelle, jossa jumalat odottavat pelastajaansa, legendaariset aseet löytäjäänsä ja jumalalliset kyvyt hallitsijaansa.

Luvassa on niin sekä monipuolisilla liikkumakyvyillä varustettua pelimaailman tutkiskelua, nopeatempoista toimintaa kuin pulmanratkontaakin. Sankari Fenyxia ei muokata myöskään vain uusilla varusteilla ja kyvyillä, vaan myös tämän ulkomuodon pääsee päättämään pelin alussa.

Immortals Fenyx Rising julkaistaan 3. joulukuuta PlayStation 5:lle, uuden sukupolven Xboxeille, PS4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Stadialle. Vielä myöhemmin tänä vuonna pelistä tarjoillaan ilmaista Stadia-demoa, johon on mahdollista päästä käsiksi ihan vain Gmail-tunnuksen varassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

🥱🥱🥱🥱

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on tosiaan niin selvä versiointi Breath of the Wildista että ei enempää voisi olla. Se ei kuitenkaan ainakaan minua haittaa, sillä BotW tuntui kuin pohjalta, johon jäi vähän sisältö vajaaksi. Tässä taas vaikuttaisi olevan oikeasti tekemistäkin. Erityisesti puzzleiluissa ja "dungeoneissa" tuntuisi olevan huimasti enemmän vaihtelua kuin BotW:ssa.

Voi olla, että tämä taas syyllistyy tyypilliseen Ubin syntiin, eli toistaa itseään ja kestää loputtomiin, mutta videon perusteella kyllä vaikuttaa hyvältä. Olisi pelin etu että tämä olisi vähän tiiviimpi tapaus, joka ei kestäisi sataa tuntia pelata ja jonka tehtävät eivät alkaisin reilusti ennen pelin puoliväliä toistamaan itseään.

Käyttäjän PhceeTherion kuva
PhceeTherion

Botw räjäytti tajuntani kun pelasin viimevuonna ja oonkin siitä lähtien toivonut että samankaltaisia tehtäisiin lisää. Kun tämän tyyppiseen peliin yhdistetään Kreikan mytologia, jota meitsi on pitkään fanittanut, inspiraatiopeliä vauhdikkaampi/lennokkaampi taistelusysteemi, sekä hahmoeditori, jonka puute vähän häiritsi Botwissa, Immortals tuli kuin tilauksesta.

Pitää myöntää etten ole ollut pitkään aikaan kiinnostunut merkittävästi Ubisoftin uudemmasta tuotannosta (tekisivät jo s***ana uuden Raymanin!), mutta Immortals herätti huomioni ja menee todennäköisesti ostoon.

Nostoja