Jumalten nimiin sotiva Ascend: Hand of Kul kohoaa Steamin valtakuntaan / Uutiset / pelaaja.fi

Jumalten nimiin sotiva Ascend: Hand of Kul kohoaa Steamin valtakuntaan

17.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Xbox 360:n ensimmäisten ilmaispelien joukkoon lukeutunut Ascend: Hand of Kul on matkaamassa pc:lle. Alkuperäisen konsoliversion tehneen Signal Studiosin toimesta peli tupsahtaa Steamiin jo toukokuun 20. päivä.

Myöskin pc:llä Ascend on tietysti pelattavissa ilmaiseksi, eikä pelin tyylikään lähde varsinaisesti muuttumaan. Tiedossa on edelleen pääasiallisesti yksin pelattava toimintapelikokonaisuus, jossa mäiskinnän keskellä pelaajat voivat toimillaan hieman aina vaikuttaa myös siihen, mitä muiden pelaajien peleissä tapahtuu.

Ascendin saapuminen pc:lle tapahtuu uuden ohjaajan johdolla. Nykyisellään pelin kehitystä johtaa Star Wars: Empire at Warin ja Command & Conquerin parissa aikoinaan toiminut Chris Rubyor. Ascendin kotisivuilla mies onkin jo ensitöikseen vakuutellut, että peliin on parhaillaan kehitteillä lähikuukausien varalle yksi jos toinenkin päivitys, joita rakennellaan pelaajien antaman palautteen avulla.

Lähde: Signal Studios, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tulihan tuota senkin verran boksilla pelattua että jokaisen jumaleissönin nimissä tuli kampanja(?) suoritettua. Ei kyllä sitten enää kiinnostanut enempää kun oli taas niin selvästi näitä Free to P(l)ay-pelejä. Mitään järkevämpää settiä ei saanut niskaan eikä aseita sun muuta jaksanut todellakaan grindaamalla hankkia. Oikeaa rahaa en taas näihin ala käyttämään. Mikäli tuosta riisuttaisiin koko f2p ja löytäisiin vaikka 10 euron hintaan myyntiin niin voisin joskus jopa tylsyyden puuskissani ostoa harkita mutta nyt jää tämä enemmälti osin pelaamatta.